Obaveštenja

29. Maj 2020.

Mađarska je, u skladu sa trenutnom situacijom, donela odluku da putnicima koji nemaju srpska dokumenta dozvoljava samo tranzit kroz njihovu zemlju određenom trasom u periodu od 10-22h. Putnicima, osim sa srpskim dokumentima, do daljnjeg nije dozvoljen ulazak u Mađarasku avionom ili vozom.

Lepo je ponovo biti drzavljanin Srbije u inostranstvu!

27. Maj 2020.

Molimo sve naše putnike koji dolaze iz drugih zemalja u Mađarsku sa srpskim dokumentima, a nastavljaju svoj put za Srbiju, da unapred kontaktiraju Srpski konzulat u Budimpešti i najave da putuju sa Gea Tours-om.

Brojevi telefona Srpskog konzulata u Budimpešti su:

+361 322 14 36
+361 322 14 37

Pozdrav od ekipe Gea Tours-a

25. Maj 2020.

Poštovani putnici,

Raduje nas što možemo da Vas obavestimo da nastavljamo sa međunarodnim prevozom putnika do Mađarske. Od danas je građanima Srbije i Mađarske omogućeno da slobodno prelaze granicu, bez obaveze karantina.

I dalje je obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica.

Kao i do sada, možete nas kontaktirati putem našeg:

Viber broja: 065.26.43.962
e-mail-a: gea@eunet.rs
Facebook
i Instagram naloga

Vaš Gea Tours

 

19. Maj 2020.

Poštovani putnici,

Aktuelna situacija još uvek ne dozvoljava mogućnost da vas vozimo u inostranstvo. Ipak, dostupni smo za sve vožnje po Srbiji: bilo da su u pitanju gradovi, manastiri, planine, banje, jezera, prirodne lepote… U našoj ponudi je i najam vozila, sa i bez vozača po pristupačnim cenama.

NAJAVA: Uskoro počinjemo da vozimo i vinske ture koje ce obuhvatati i kulturno-istorijske i prirodne znamenitosti naših krajeva uz pratnju turističkih vodiča. Prevoz će se obavljati mini busom (do 20 mesta), kombijem ili automobilom.

Kao i do sada, možete nas kontaktirati putem našeg:

Viber broja: 065.26.43.962
e-mail-a: gea@eunet.rs
Facebook
i Instagram naloga

Call Now Button