Beograd Temišvar

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – TEMIŠVAR

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – TEMIŠVAR – BEOGRAD

Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese preko VRŠCA ili ZRENJANINA
Sa bilo koje adrese iz TEMIŠVARA

SVAKOG DANA – NON-STOP

Temišvar

TEMIŠVAR

Mnogi se zaista iznenade saznanjem da sebi i svojim bližnjima vrlo lako, po krajnje pristupačnoj ceni, mogu da prirede jedan divan jednodnevni ili vikend izlet u jednu od susednih zemalja.

Zato svesrdno preporučujemo Temišvar, u komšijskoj Rumuniji, koji je u poslednjih dvadeset godina bukvalno procvetao i postao jedno lepo, interesantno, u mnogome značajno turističko mesto.

Beograd – Temišvar: Par sati puta do „Malog Beča“

Na svega par sati udaljenosti od Beograda, a pogodan je za posetu u bilo koje doba godine. Podjednako je lep, zabavan i pristupačan kada su u pitanje cene uživanja u izuzetnoj hrani ili kupovini u jednom od najvećih tržnih centara u Evropi.

Predivan je za šetnju prostranim ulicama, trgovima, uređenim parkovima i zalaske u fine ušuškane kutke na topao ili osvežavajući napitak u simpatične kafee i restorane. Ovom prilikom ne možemo a da ne pomenemo vanvremenski Park ruža, koji se nalazi u blizini rumunske Saborne crkve, a koji neizostavno morate posetiti. Zatim, tu su brojni znameniti trgovi, crkve, zadužbine i legati koji datiraju još iz 18. i 19. veka, vredni svačije pažnje.

Temišvar nazivaju još i Malim Bečom jer njegov centralni deo zaista podseća na stari Beč, sa svojom velelepnom i znamenitom arhitekturom. Svaka zgrada i zdanje imaju priču za sebe, kao i izuzetnu posebnost kojom zrače.

Budući da je ravničarski grad, ne dozvolite da vas uplaši malo vetra jer će ugođaj svakako biti potpun, bez obzira na vremenske prilike. Zato odmah rezervišite prvi naredni slobodan vikend i častite se boravkom u gradu koji će vam napuniti baterije do narednog putovanja.

Gea Tours prevoz na relaciji: Beograd – Temišvar i Temišvar – Beograd

Kombi prevoz Beograd – Temišvar vrši se svakodnevno. Imamo više polazaka u toku dana, u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas – na bilo koju adresu u Beogradu. Ukoliko krećete iz Temišvara put Beograda, preuzećemo vas na bilo kojoj adresi.

Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Temišvara (i obratno, iz Temišvara za Beograd), nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button