Beograd Kopaonik
Beli kombi

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – KOPAONIK

Lokacija

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

Radno vreme

sezonalno

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – KOPAONIK 

 BEOGRAD

sezonalno

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese

SVAKOG DANA – NON-STOP

Kopaonik

KOPAONIK

Pažnju i ljubav mnogih zauvek je zadobila Srebrna planina – neprikosnoveni Kopaonik, koji s pravom nosi epitet jednog od najvrednijih bisera Srbije. Pruža se od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko sedamdesetpet kilometara, a jedan deo se nalazi pod zaštićenom zonom Nacionalnog parka Kopaonik u okviru kojeg postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, ali i najveći skijaški centar u Srbiji.

Predstavlja pravi mali raj za sve njene posetioce, svojevrsnu oazu mira, ali ujedno i dobre i kvalitetne zabave. Pored svoje bogate i čarobne prirode, ova planina se može pohvaliti i epitetom urbanosti, kako je jedna od najposećenijih zimskih destinacija.

Uživanje u potpuno uređenom centru, bogat noćni život, zbog čega je čest izbor među mlađom populacijom, raznovrsni sadržaj i brojne zimske aktivnosti kao što su sankanje i klizanje, posebno za decu, samo su neke od stvari koje mnoge privuku da svoj odmor provedu baš ovde. Posetioci svih uzrasta će sigurno takođe uživati i u ispijanju toplih napitaka po brojnim kafićima, ali i isprobavanju najlepših lokalnih specijaliteta u vrhunskim restoranima.

Ono zbog čega je ova planina ipak nadaleko čuvena jesu fenomenalne ski staze koje ljubiteljima ovog sporta pružaju zaista nezaboravno iskustvo. Svaki spust uvek bude prava mala avantura, bilo da ste iskusni skijaš ili se tek učite ovom prelepom sportu i zimskoj aktivnosti.

Klima Kopaonika

Klima Kopaonika obeležena je sa preko dvesta sunčanih dana godišnje, a nalazi se na prelazu primorske ka kontinentalnoj klimi. Južni položaj masiva, zaravnjenost i otvorenost terena sprečava dugotrajno zadržavanje oblačnosti nad planinom. Hladni i teži vazduh zadržava se u okolnim dolinama tako da zimske temperature nisu mnogo niske. Srednja godišnja temperatura Kopaonika je 3,7 stepeni, a snegovi sa izvesnim odstupanjima padaju krajem novembra i traju do maja, prosečno 180-230 dana godišnje. Padavine su u proseku veće od 1000 mm godišnje, a još jedna interesantna atrakcija je i najviša tačka Kopaonika, Pančićev vrh, kojem je naziv dat u čast Josifa Pančića, a visok je 2017 metara i nalazi se na teritoriji opštine Brus.

Po svemu sudeći, idealno mesto za novo ili ponovno prelepo, bezbrižno, a opet dinamično i nezaboravno iskustvo koje treba da poklonite sebi, svojim prijateljima i porodici!

Beograd – Kopaonik sa Gea Tours-om

Gea Tours organizuje vanlinijski kombi prevoz na relaciji: Beograd – Kopaonik, po principu “od vrata do željene adrese”. Praktično, vozilo dolazi do vaše adrese u Beogradu i odvozi vas do bilo koje adrese na Kopaoniku. Možete nas kontaktirati 24 sata dnevno, a sve kontakt podatke možete naći na stranici KONTAKT.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button