Beograd Palić
beli kombi

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – PALIĆ

lokacija

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

radno vreme

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – PALIĆ – BEOGRAD

Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese
Sa bilo koje adrese sa PALIĆA

SVAKOG DANA – NON-STOP

Beograd Palić

PALIĆ

Srbija je zemlja koja obiluje prirodnim bogatstvima, u kojima treba uživati i maksimalno koristiti sve njene draži. U jednoj od njenih najsevernijih tačaka, u okviru Subotice, smestilo se gradsko naselje: Palić, koje je dobilo ime po jednom od najlepših jezera u zemlji, a koje se nalazi u njegovim okvirima. Prema legendi, jezero je nastalo od ostatka Panonskog mora, od suza pastira Pavla, koji je tu napasao svoje stado. Inače, jezero obuhvata površinu od preko 4,5 km2, duboko je približno 2m i ima tri posebne plaže. Mnogi dolaze da posete jezero, posebno leti, jer kraj njega nalaze svoje utočište i beg od svakodnevnih briga i obaveza.
Palić je idealan za šetnju, jer je čistog vazduha u izobilju. Jezero je pogodno i za one koji vole jedriličarstvo i pecanje. Takođe, cveće je jedan od aduta da gostima bude prijatno.

Salaši na severu Bačke…

Ipak, okolina Palića se ne može zamisliti bez salaša, onih nadaleko poznatih, čuvenih salaša na severu Bačke. Nekada se u njima živelo skromno i teško, a danas su to mesta koja pružaju savršen odmor, u kojima se služe tradicionalna jela, sluša izvorna tamburaška muzika, pije najbolje domaće vino. Sadašnji salaši ni približno nisu kao nekada, jer su prilagođeni potrebama ljudi koji bi da pobegnu od gradske vreve, da se odmore i opuste. Zato mnogi nude komforan smeštaj, bazene, sportske terene, ergele i ribnjake. Palić poseduje izuzetan zoološki vrt, restorane, hotele, vile, čarde, lepo šetalište kraj jezera, zdanja burne prošlosti i unikatne arhitekture.

Kulturno-umetnički događaji

Osim toga, tokom cele godine, organizuju se različiti kulturno-umetnički događaji, kao i oni zabavnog karaktera koji okupljaju ne samo ljude iz zemlje i regiona, već iz čitave Evrope i sveta. Među njima je Festival evropskog filma „Palić“, sa višegodišnjom tradicijom, osnovan 1992. godine, pod okriljem Opštine Subotica. Od samih početaka, izvršna produkcija je poverena Otvorenom univerzitetu, koji je, od malih i nepretencioznih filmskih večeri, načinio jedan od najznačajnijih filmskih festivala u regionu, kao i mesto okupljanja autora sedme umetnosti. Zatim su tu i: Etnofest, Summer3p festival elektronske muzike, Ground level festival ekstremnih sportova, Palićke vinske svečanosti i još mnogo toga.

Mesto je jednostavno savršeno, pogodno za posetu tokom čitave godine i zasigurno se uvek nađe nešto interesantno za posetioce svih uzrasta.

Beograd – Palić Gea Tours-om

Gea Tours organizuje vanlinijski kombi prevoz na relaciji: Beograd – Palić, po principu „od vrata do željene adrese”. Praktično, vozilo dolazi do vaše adrese u Beogradu i odvozi vas do bilo koje adrese na Paliću.

Možete nas kontaktirati 24 sata dnevno, a sve kontakt podatke možete naći na stranici KONTAKT.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button