Beograd Zlatibor
Beli kombi

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – ZLATIBOR

Lokacija

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – ZLATIBOR – BEOGRAD

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese
Sa bilo koje adrese na ZLATIBORU

Zlatibor

ZLATIBOR

Nadaleko čuvena planina Zlatibor, po svojoj vanvremenskoj prirodnoj lepoti i pejzažima, ali i modernom centru u kojem ćete uvek moći da se zabavite ili prisustvujete interesantnom događaju ili koncertu bilo da je leto ili zima – i dalje je verovali ili ne, nije otkrivena u potpunosti.

Njeno kulturno blago i tradicija leže u brojnim crkvama, manastirima i spomenicima, dok gotovo svaki njen pedalj predstavlja pravo malo remek delo prirodne, tako da je bolje da se ne usuđujete da bilo gde krenete bez fotoaparata.

Pored šetnji leti i skijanja zimi, Zlatibor ima puno toga da ponudi tako da je prosto nemoguće da vam ikada bude dosadno.
U selu Sirogojno 26 kilometara od turističkog centra Zlatibor, nalazi se jedini muzej na otvorenom u Srbiji „Staro selo“. Na lokaciju od pet hektara, pored crkve Svetog Petra i Pavla, prevučene su iz svih delova Zlatibora stare brvnare, kako bi se ovde prezentovale i čuvale.

Muzej čine dve celine. Prva je skup kuća koje su sačuvale svoj prvobitni izgled i namenu, i one sačinjavaju stalnu muzejsku postavku formiranu u dve zlatiborske okućnice. Drugu grupu čine kuće koje su sačuvale svoj prvobitni izgled, ali im je namena promenjena, adaptirane su i prilagođene turističkim potrebama. To su dvorana, prodavnica suvenira, krčma, apartmanske zgrade i još mnogo toga.

Zatim, Gostiljski vodopad koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Nalazi se u selu Gostilje na 25 kilometara od centra Zlatibora. Na Gostiljskoj reci, ispred ušća u reku Katušnicu, voda se obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven vodopad. Nizvodno od vodopada potok gradi veći broj manjih vodopada i slapova sve do ušća u reku Katušnicu. Gostiljski vodopad je zlatiborska atrakcija koju vredi posetiti i uživati u jedinstvenim planinskim prizorima.

Tu su i Stopica pećina, Ribničko i Zlatiborsko jezero, Tornik i još mnogo toga što predstavlja i više nego dovoljan razlog da posetite Zlatibor kad god vam se ukaže prilika. Čuveni Drvengrad se takođe nalazi na obroncima ove velelepne planine, tako da ne propustite da i njega posetite i provozate se i čuvenom Šarganskom osmicom.

Gea Tours prevoz na relaciji: Beograd Zlatibor i Zlatibor Beograd

Kombi prevoz Beograd – Zlatibor, najbrži način da brzo i udobno stignete u ovu planinsku oazu. Naše vozilo dolazi po vas, na bilo koju adresu u Beogradu. 

Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Zlatibora (i obratno, sa Zlatibora za Beograd), nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button