Beograd Niš
Beli kombi

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – NIŠ

Lokacija

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

Radno vreme

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – NIŠ – BEOGRAD

Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese
Sa bilo koje adrese iz NIŠA, aerodrom Konstantin Veliki, autobuska i železnička stanica, hoteli…

SVAKOG DANA – NON-STOP

Niš

NIŠ

Jedan više nego značajan i lep srpski grad, vredan svačije pažnje svakako je Niš. Mesto rođenja rimskog cara Konstantina Velikog, ali i čuvenih srpskih pisaca: Branka Miljkovića, Duška Radovića… Ljubiteljima sporta će biti interesantna i informacija da je fudbalska legenda Dragan Stojanović Piksi takođe Nišlija.

Niš je mesto nasmejanih i srdačnih ljudi, ljubitelja dobre, ali ljute i začinjene hrane, posebno kada su u pitanju jela sa roštilja i mezetluci u čiji sastav ulazi neizostavna crvena paprika.

Poseduje jedan poseban duh – duh Juga i mrvice Orijenta, koji se može osetiti u atmosferi grada. 

Niš – Grad koji mnogo daje posetiocima

Podjednako je lep i leti i zimi, zgodan za porodične i individualne posete, ali je privlačan i kao romantična destinacija pogodna za duge i sadržajne šetnje kraj reke Nišave i kroz čuvenu Nišku tvrđavu u okviru koje se neretko organizuju velike međunarodne manifestacije. Jedna od njih je i festival džez muzike Nišvil koji traje više od dvadeset godina. Festival se tradicionalno održava  u avgustu, traje četiri dana u okviru kojih se osim izvanrednih koncerata na otvorenom organizuju i različite radionice za decu i odrasle, modne revije i interesantna predavanja. Do sada su u okviru Nišvila nastupila mnoga velika imena domaće i svetske muzičke scene kao što su: Solomon Burke, Billy Cobham, Benny Golson, Tom Harrell, Original Blues Brothers Band, Ron Carter, Hans & Candy Dulfer, Randy Brecker, Miroslav Vitous i mnogi drugi.

Niš je bogat istorijom, tako da je poseta čuvenoj Ćele kuli neizostavna za stariju, ali i mlađu populaciju, kao i arheološko nalazište Medijana koje datira još iz doba Starog Rima.

U praktičnom smislu, Niš predstavlja savršeno mesto za turistički obilazak, ispijanje kafe, bezbrižnost, smeh i lepo raspoloženje, ali i divne piknike, zabavu u brojnim pivnicama i klubovima. Za one koji vole adrenalin tu je i paraglajding!

Sigurni smo da nećete nikad pogrešiti ukoliko se odlučite da po prvi put, ili iznova, posetite ovaj divan grad, prepustite se njegovom šarmu i spontanosti na koju će vas sigurno navesti. 

Gea Tours prevoz na relaciji: Beograd – Niš i Niš – Beograd

Gea Tours vrši vanlinijski kombi prevoz na relaciji: Beograd – Niš, sa više polazaka u toku dana, u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas, na bilo koju adresu u Beogradu. 

Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Niša (i obratno, iz Niša za Beograd), nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button