Budimpešta Beograd
Kombi beli

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – BUDIMPEŠTA
Lokacija bela

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese
24 h belo

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – BUDIMPEŠTA – BEOGRAD

(Preko NOVOG SADA i SUBOTICE)
Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese
Iz NOVOG SADA sa parkinga „McDonalds-a“ kod „Stare lokomotive“
Iz SUBOTICE sa parkinga Hotela „Patria“
Sa bilo koje adrese iz BUDIMPEŠTE

SVAKOG DANA – NON-STOP

Budimpešta Beograd kombi prevoz

BUDIMPEŠTA

Popriličan broj ljudi misli da moraju da otputuju daleko kako bi videli nešto novo i lepo, a zaboravljaju da je jedna od najatraktivnijih destinacija na svega par sati vožnje od Beograda – u susednoj Mađarskoj.

Grad bogate istorije, kulture i elegancije koji predstavlja savršen spoj dva grada – Budima i Pešte u jedan: to je Budimpešta.

Preporuka je da bi razgledanje ovog velikog grada trebalo započeti u Vaci ulici koja je glavna pešačka i šoping ulica u gradu iz koje će vas put vrlo lako navesti do čuvenog Košut trga na kome je smeštena zgrada Parlamenta, jedna od najvećih u Evropi. Zatim je tu Andraši  bulevar, poznat i pod nazivom “avenija kulture” zbog velikog broj znamenitosti koje su smeštene njegovom trasom. Bulevar vodi do Hősök tere (Trga Heroja), jednog od glavnih gradskih trgova, koji je zajedno sa bulevarom deo svetske kulturne baštine. Veoma interesantna atrakcija je i dvorac Vajdahunjad koji predstavlja repliku rumunskih dvoraca.

Obale Dunava, na kojima je podignuta Budimpešta, povezuje veliki broj mostova, a najlepši, najpoznatiji i najvredniji je Sečinjijev lančani most koji predstavlja prvi stalni prelaz preko Dunava u Budimpešti i koji je bio od izuzetnog značaja za ujedinjenje Budima i Pešte.  Kada se iz Pešte lančanim mostom pređe u Budim, postoji uspinjača koja vodi na Budimsku tvrđavu i posetu Budimskom kraljevskom dvorcu i Ribarskom bastionu odakle se pruža jedan od najlepših pogleda na Peštu, Dunav, mostove i zgradu Parlamenta. Sama kula je interesantna po nesvakidašnjem izgledu i arhitekturi.

I još malo magije…

Za još jedan, i to poseban, doživljaj Budimpešte neizbežno je posetiti i “magično ostrvo” Margit (Margitsziget), koje se nalazi između Budima i Pešte na Dunavu i dugačko je 2,5 kilometara. Ostrvo je najpoznatija rekreativna zona u Budimpešti, sa mnoštvom parkova, vrtova i turističkih atrakcija kao što su muzička fontana i vodeni toranj, mala japanska bašta sa termalnim ribnjakom, zoološki vrt  i egzotični vodopadi.

Pored bogate istorije i kulture, Budimpešta poseduje i drugačiju vrstu vrednosti kako se u njoj nalazi jedna od najpoznatijih termalnih banja, Sečenji, koja danas predstavlja moderan i lekovit kompleks od dvadeset jednog bazena i velnes centra.

Zato ugodite sebi, napravite priliku da barem na kratko pobegnete iz ustaljene svakodnevice i uživate u gostoprimstvu koje može da priredi samo grad poput Budimpešte.

Gea Tours prevoz na relaciji: Beograd – Budimpešta i Budimpešta – Beograd

Kombi prevoz do Budimpešte, sa više polazaka u toku dana na relaciji: Beograd – Budimpešta – Beograd. Ukoliko krećete put Budimpešte iz Beograda, naše vozilo će doći po vas na bilo koju adresu (npr. Beograd – Budimpešta aerodrom). Ako pak krećete iz Novog Sada, mesto polaska je parking „McDonalds-a“ kod „Stare lokomotive“, a iz Subotice je to parking hotela „Patria“. Ukoliko krećete iz Budimpešte put Beograda, preuzećemo vas na bilo kojoj adresi.

Svakoga dana imamo više polazaka prema Budimpešti i suprotno. Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Budimpešte (i obratno, iz Budimpešte za Beograd) nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je svih 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button