OSIGURANJE

Dunav putničko osiguranje

Gea Tours pruža mogućnost uplate putničkog osiguranja kompanije „Dunav osiguranje”. U koju god zemlju da pođete, na odmor ili zbog posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti Vaše planove. Svaki trenutak putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate da mislimo na Vas.

Uz polisu putničkog zdravstveng osiguranja kompanije „Dunav osiguranje”, pred Vama je bezbrižno putovaje. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja obezbeđuje Vam brzu i valjanu zaštitu od mogućih neprijatnosti u slučaju iznenadne bolesti ili povrede na putovanju.

Korisniku polise kompanije „Dunav osiguranje” za vreme putovanja i boravka u inostranstvu dostupne su asistenske usluge kao i usluge medicinske, opšte pomoći.

Kupovinom polise kompanije „Dunav osiguranje” u Gea Tours-u obezbeđene su Vam usluge medicinske asistencije i pokriće neophovnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno.

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, a koji je sada Gei ukrao i ime.

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označavaju turizam.

Tužili smo ga, ali su sudski procesi spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, e-mail adresu, a naročito brojeve telefona, pogotovo kada putuju za i iz Temisvara.

Dolazi do strašnih zabuna jer, kada ukucate ime naše agencije GEA TOURS na pretraživaču, pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, drugačija je e-mejl adresa, drugačija je adresa sedišta agencije, sajt, FB profil, a drugačiji su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo: 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.

Izvinjavamo se svim putnicima koji su, zbog zabune, imali neprijatnosti sa, inače u mnogo čemu, nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović