NAJAM VOZILA

Turistička agencija Gea tours vam nudi iznajmljivanje vozila, sa ili bez vozača. Najam minibusa ili kombija podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama i potrebama tj da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje vozila, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili da nam pošaljete upit putem mejla, i tom prilikom nas informišete o detaljima koji su važni za određivanje cene najma: datum polaska, datum povratka, broj putnika, destinacija do koje se putuje, planirana dužina putovanja, uslovi koje biste obezbedili vozaču u slučaju višednevnog najma vozila itd.

Cenu, kao i ostale uslove za realizaciju najma, određujemo tek kada nam date sve parametre koji utiču na određivanje istih i onda vas blagovremeno o tome i obavestimo. Vozila koja možete iznajmiti su:

  • Volkswagen
  • Renault
  • Opel
  • Ford
  • Hyundai
  • Iveco
  • Chevrolet
  • Fiat
  • Toyota
  • Citroen

Iznajmljivanje vozila bez vozača ide na vremenski period od 24 casa bez ikakvog ograničenja na kilometražu.

Gea tours radi od 00 do 24h, te nas stoga možete kontaktirati u svako doba. Poklonite nam vaše poverenje jer mi smo domaćinska agencija kao i najstariji i najveći kombi prevoznici na Balkanu.

Srdačan pozdrav,
Gea tours

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, a koji je sada Gei ukrao i ime.

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označavaju turizam.

Tužili smo ga, ali su sudski procesi spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, e-mail adresu, a naročito brojeve telefona, pogotovo kada putuju za i iz Temisvara.

Dolazi do strašnih zabuna jer, kada ukucate ime naše agencije GEA TOURS na pretraživaču, pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, drugačija je e-mejl adresa, drugačija je adresa sedišta agencije, sajt, FB profil, a drugačiji su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo: 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.

Izvinjavamo se svim putnicima koji su, zbog zabune, imali neprijatnosti sa, inače u mnogo čemu, nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović