O NAMA

Gea Tours je prvi put osnovana u poznu jesen 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u tadašnjoj državi Jugoslaviji. Zbog rata i raspada Jugoslavije prekinula je rad početkom 1991. godine da bi se ponovo pojavila 7. septembra 1994. godine. Obnovljena Gea nije se bavila, i ne bavi se, klasičnim turizmom već se opredelila za vazdušni i drumski saobraćaj tj prodaju avio karata i kombi prevoz.

Danas predstavlja najveću snagu u kombi i mini bus prevozu ne samo u Srbiji, već po mnogim mišljenjima i u Evropi. Preko 50 vozila, i još više zaposlenih, angažovano je na drumskom mini bus prevozu „od vrata do vrata“ koji smo patentirali na samom početku ovoga veka. Organizacija ovog posla je jako zahtevna i obavlja se NON-STOP svih dana u godini. Iako su putnici masovno prihvatili ovaj vid prevoza, imali smo i imamo velike probleme sa moćnim autobuskim kućama, inspektorima koji dolaze iz njihovih firmi kao i zakonodavstva koje nema sluha za ovaj vid prevoza kao i potrebe putnika da se voze brzo i elegantno bez odlaska na aerodrome, autobuske i železničke stanice. Nismo pristali ni na jedan oblik korupcije koja je u drumskom saobraćaju postala „običajno pravo“. Ovo je ujedno i izvinjenje svima onima koji su, vozeći se sa nama, imali bilo kakve neprijatnosti.

Trudili smo se i trudimo, a nadam se da u dobroj meri i uspevamo da budemo poštena „domaćinska agencija“, brend i lepše lice Srbije naročito u onim zemljama gde radimo na uspostavljanju veza pokidanih raspadima, ratovima i sankcijama. Na taj način pokušavamo da osmišljavamo život i to nam je veći motiv od bilo kakvog profita.

Od vas, dragi putnici, očekujemo da nas u tome podržite imajući prema nama toleranciju i razumevanje.

Sve vas koji ovo čitate srdačno pozdravlja posada Gea Toursa i njen vlasnik Zoran Balović.

Call Now Button