O NAMA

Gea Tours je prvi put osnovana u poznu jesen 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u tadašnjoj državi Jugoslaviji. Zbog rata i raspada Jugoslavije prekinula je rad početkom 1991. godine da bi se ponovo pojavila 7. septembra 1994. godine. Nažalost, obnovljena Gea nije se bavila, i ne bavi se, klasičnim turizmom već se opredelila za vazdušni i drumski saobraćaj tj prodaju avio karata i kombi prevoz.

Danas predstavlja najveću snagu u kombi i mini bus prevozu ne samo u Srbiji, već po mnogim mišljenjima i u Evropi. Preko 50 vozila, i još više zaposlenih, angažovano je na drumskom mini bus prevozu „od vrata do vrata“ koji smo patentirali na samom početku ovoga veka. Organizacija ovog posla je jako zahtevna i obavlja se NON-STOP svih dana u godini. Iako su putnici masovno prihvatili ovaj vid prevoza, imali smo i imamo velike probleme sa moćnim autobuskim kućama, inspektorima koji dolaze iz njihovih firmi kao i zakonodavstva koje nema sluha za ovaj vid prevoza kao i potrebe putnika da se voze brzo i elegantno bez odlaska na aerodrome, autobuske i železničke stanice. Nismo pristali ni na jedan oblik korupcije koja je u drumskom saobraćaju postala „običajno pravo“. Ovo je ujedno i izvinjenje svima onima koji su, vozeći se sa nama, imali bilo kakve neprijatnosti.

Trudili smo se i trudimo, a nadam se da u dobroj meri i uspevamo da budemo poštena „domaćinska agencija“, brend i lepše lice Srbije naročito u onim zemljama gde radimo na uspostavljanju veza pokidanih raspadima, ratovima i sankcijama. Na taj način pokušavamo da osmišljavamo život i to nam je veći motiv od bilo kakvog profita.

Od vas, dragi putnici, očekujemo da nas u tome podržite imajući prema nama toleranciju i razumevanje.

Sve vas koji ovo čitate srdačno pozdravlja posada Gea Toursa i njen vlasnik Zoran Balović.

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, a koji je sada Gei ukrao i ime.

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označavaju turizam.

Tužili smo ga, ali su sudski procesi spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, e-mail adresu, a naročito brojeve telefona, pogotovo kada putuju za i iz Temisvara.

Dolazi do strašnih zabuna jer, kada ukucate ime naše agencije GEA TOURS na pretraživaču, pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, drugačija je e-mejl adresa, drugačija je adresa sedišta agencije, sajt, FB profil, a drugačiji su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo: 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.

Izvinjavamo se svim putnicima koji su, zbog zabune, imali neprijatnosti sa, inače u mnogo čemu, nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović