Beograd Zlatibor
Beli kombi

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ЗЛАТИБОР

Lokacija

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ЗЛАТИБОР – БЕОГРАД

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из БЕОГРАДА са било које адресе
Са било које адресе на ЗЛАТИБОРУ

Zlatibor

ЗЛАТИБОР

Надалеко чувена планина Златибор, по својој ванвременској природној лепоти и пејзажима, али и модерном центру у којем ћете увек моћи да се забавите или присуствујете интересантном догађају или концерту било да је лето или зима – и даље је веровали или не, није откривена у потпуности.

Њено културно благо и традиција леже у бројним црквама, манастирима и споменицима, док готово сваки њен педаљ представља право мало ремек дело природне, тако да је боље да се не усуђујете да било где кренете без фотоапарата.

Поред шетњи лети и скијања зими, Златибор има пуно тога да понуди тако да је просто немогуће да вам икада буде досадно.

У селу Сирогојно 26 километара од туристичког центра Златибор, налази се једини музеј на отвореном у Србији „Старо село“. На локацију од пет хектара, поред цркве Светог Петра и Павла, превучене су из свих делова Златибора старе брвнаре, како би се овде презентовале и чувале.

Музеј чине две целине. Прва је скуп кућа које су сачувале свој првобитни изглед и намену, и оне сачињавају сталну музејску поставку формирану у две златиборске окућнице. Другу групу чине куће које су сачувале свој првобитни изглед, али им је намена промењена, адаптиране су и прилагођене туристичким потребама. То су дворана, продавница сувенира, крчма, апартманске зграде и још много тога.

Затим, Гостиљски водопад који представља једну од најатрактивнијих хидролошких вредности Златибора. Налази се у селу Гостиље на 25 километара од центра Златибора. На Гостиљској реци, испред ушћа у реку Катушницу, вода се обрушава са 20 метара високе кречњачке литице, формирајући тако јединствен водопад. Низводно од водопада поток гради већи број мањих водопада и слапова све до ушћа у реку Катушницу. Гостиљски водопад је златиборска атракција коју вреди посетити и уживати у јединственим планинским призорима.

Ту су и Стопица пећина, Рибничко и Златиборско језеро, Торник и још много тога што представља и више него довољан разлог да посетите Златибор кад год вам се укаже прилика. Чувени Дрвенград се такође налази на обронцима ове велелепне планине, тако да не пропустите да и њега посетите и провозате се и чувеном Шарганском осмицом.

Геа Тоурс превоз на релацији: Београд Златибор и Златибор Београд

Комби превоз Београд – Златибор, најбржи начин да брзо и удобно стигнете у ову планинску оазу. Наше возило долази по вас, на било коју адресу у Београду.

Бројеви телефона за резервацију места до Златибора (и обратно, са Златибора за Београд), налазе се на страници контакт. Наше радно време је 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила, такође на контакт страни.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button