Beograd Zlatibor
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – ZLATIBOR
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – ZLATIBOR – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
ZLATIBORRÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Zlatibor

ZLATIBOR

Nagyon ismert a Zlatibor hegység természeti szépségeiről és  csodálatos tájairól, de modern központjáról is, ahol jól szórakozhat, érdekes eseményeken vagy hangversenyeken vehet részt, egyaránt nyáron és télen is – ezt a hegységet, ha hiszi, ha nem, még nem fedezték fel teljesen. 

Gazdag kulturális örökségéhez és hagyományához tartozik a nagyszámú temploma, monostora és emlékművei, s minden lépésünk a természet csodái mellett vezetnek, ezért felderitő útjára el se induljon fényképezőgép nélkül.

A nyári sétákon és a téli sielésen kivül Zlatibor még sok mást is nyújthat, úgyhogy unatkozni semmiképpen sem fog.

A Sirogojno nevű faluban, 26 kilométerre  Zlatibor turistaközpontjától, található Szerbia egyedülálló szabadtéri múzeuma, a “Staro selo”. Az öt hektárnyi területen, a Szent Péter és Pál templom mellett helyezték el Zlatibor összes régi faházát, amelyeket azért szállitottak ide, hogy kiállitsák és megóvják őket.

A múzeum két egységből áll. Az egyiket házaknak egy olyan csoportja képezi, amelyek megőrizték eredeti külsejüket és rendeltetésüket, ezek a múzeum  állandó kiállitási tárgyai, két jellegzetes zlatibori háztáji egységet  képeznek. A másik csoportban olyan házak kerültek  bemutatásra, amelyek eredeti kinézésűek, de a rendeltetésüket, a turisták szükségleteinek megfelelően módositották. Ide tartozik a terem, a emlékbolt, a kocsma, az apartmanház és még sok minden.

Ezenkivül a Gostiljski vizesés, ami Zlatibor egyik legértékesebb hidrológiai kincse. Gostilje faluban van, 25 kilométerre Zlatibor központjától. A Gostilje folyón, mielőtt a Katušnica folyóba ömlene, a viz egy 20 méter magas mészkőszikláról zúdul a mélybe, egyedülálló vizesést képezve. E vizeséstől lefelé haladva a patak még néhány kisebb vizesést, zuhatagot képez egészen a torkolatáig a Katušnica folyóba. A Gostiljski vizesés olyan zlatibori látványosság, amit érdemes megtekinteni élvezve a hegyi panorámát.

Itt van még a Stopica barlang, a Ribničko és Zlatiborsko tó, Tornik és még számos más látnivaló, ami untig elegendő ok arra, hogy Zlatiborra látogasson, amikor csak az ideje megengedi. A hires Drvengrad is ennek a gyönyörű hegynek a lankáin helyezkedik el, ezért okvetlenül térjen be oda is és üljön fel a hires “Šarganska osmica” kisvonatra.

Gea Tours szállit a: Belgrád Zlatibor és a Zlatibor Belgrád útvonalon

Kombi-szállitás a Belgrád –Zlatibor útvonalon, napi több indulással. A mi járművünk bármilyen belgrádi lakcimre eljön Önért.

A helyjegyfoglalás Zlatibor felé (és ellenkező irányban) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalás végezhető e-mail cimen keresztül is, szintén a kapcsolat oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button