Beograd Temišvar

ОРГАНИЗОВАНИ ВАНЛИНИЈСКИ КОМБИ И МИНИБУС ПРЕВОЗ ПУТНИКА (ЛИМО СЕРВИС):

БЕОГРАД – ТЕМИШВАР

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

СВАКОГ ДАНА

НОН-СТОП

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ТЕМИШВАР – БЕОГРАД

Свакодневни поласци

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из БЕОГРАДА са било које адресе преко ВРШЦА или ЗРЕЊАНИНА
Са било које адресе из ТЕМИШВАРА

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Temišvar

ТЕМИШВАР

Многи се заиста изненаде сазнањем да себи и својим ближњима врло лако, по крајње приступачној цени, могу да приреде један диван једнодневни или викенд излет у једну од суседних земаља.

Зато свесрдно препоручујемо Темишвар, у комшијској Румунији, који је у последњих двадесет година буквално процветао и постао једно лепо, интересантно, у многоме значајно туристичко место.

Београд – Темишвар: Пар сати пута до „Малог Беча“

На свега пар сати удаљености од Београда, а погодан је за посету у било које доба године. Подједнако је леп, забаван и приступачан када су у питање цене уживања у изузетној храни или куповини у једном од највећих тржних центара у Европи.

Предиван је за шетњу пространим улицама, трговима, уређеним парковима и заласке у фине ушушкане кутке на топао или освежавајући напитак у симпатичне кафее и ресторане. Овом приликом не можемо а да не поменемо ванвременски Парк ружа, који се налази у близини румунске Саборне цркве, а који неизоставно морате посетити. Затим, ту су бројни знаменити тргови, цркве, задужбине и легати који датирају још из 18. и 19. века, вредни свачије пажње.

Темишвар називају још и Малим Бечом јер његов централни део заиста подсећа на стари Беч, са својом велелепном и знаменитом архитектуром. Свака зграда и здање имају причу за себе, као и изузетну посебност којом зраче.

Будући да је равничарски град, не дозволите да вас уплаши мало ветра јер ће угођај свакако бити потпун, без обзира на временске прилике. Зато одмах резервишите први наредни слободан викенд и частите се боравком у граду који ће вам напунити батерије до наредног путовања.

Геа Тоурс превоз на релацији: Београд – Темишвар и Темишвар – Београд

Комби превоз Београд – Темишвар врши се свакодневно. Имамо више полазака у току дана, у оба правца. Наше возило долази по вас – на било коју адресу у Београду. Уколико крећете из Темишвара пут Београда, преузећемо вас на било којој адреси.

Бројеви телефона за резервацију места до Темишвара (и обратно, из Темишвара за Београд), налазе се на страници контакт. Наше радно време је 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила, такође на контакт страни.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button