Beograd Temišvar
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – TEMESVÁR
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – TEMESVÁR – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről VERSECEN vagy NAGYBECSKEREKEN át
TEMESVÁRRÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Temišvar

TEMESVÁR

Sokan meglepve veszik tudomásul, hogy sajátmaguk és szeretteik részére könnyen, végtelenül kedvező áron, csodálatos egynapos vagy hétvégi kirándulást szervezhetnek a szomszédos országok egyikében.

Ezért őszintén ajánljuk Temesvárt a szomszédos Romániában, amely város az utóbbi húsz évben szószoros értelemben kivirult, s szép, érdekes, sok szempontból jelentős turistahellyé változott.

Belgrád – Temesvár: Néhány órányi út “Kis Bécsig”

Belgrádtól alig néhány órányi távolságra van, s az év bármelyik szakában megtekinthető. Egyaránt szép, szórakoztató és kedvező áron élvezhető a kiváló konyhája valamint olcsó vásárlási lehetőséget nyújt, ugyanis itt található Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.

Kellemes sétákat tehetünk széles utcáin, terein, rendezett parkjaiban, s betérhetünk egy meleg italra vagy üditőre számos kávéháza és étterme valamelyikébe. Ezúttal nem hagyhatjuk ki a Rózsák parkját sem, amely a Székesegyház közelében található, amit okvetlenül szintén meg kell látogatnia. Ezenkivül sok hires tere, temploma, a 18. és a 19. századból származó alapitványa és legátuma mindenki számára figyelemre érdemes.

Temesvárt még Kis Bécsnek is hivják, mert a központi része valóban nagyon hasonlit a régi Bécsre, csodálatos és hires épitészeti remekműveivel. Minden épületnek, minden háznak külön története van és  egyedülálló kisugárzása.

Tekintettel arra, hogy alföldi város, nem kell megijedni a széltől, ami ott fujdogál, mert az élmény, amit a város nyújt, mindenképpen  tökéletes lesz, függetlenül az időjárástól. Ezért siessen helyet foglalni a legközelebbi szabad hétvégére s jutalmazza meg magát egy látogatással ebbe a városba, ahol feltöltődhet egy következő utazásig.

Gea Tours szállitás a következő útvonalon: Belgrád – Temesvár és Temesvár – Belgrád

Naponta végzünk kombi-szállitás t a Belgrád – Temesvár útvonalon. Napi több indulással, mindkét irányban. A mi járművünk bármelyik belgrádi lakcimre eljön Önért. Ha Temesvárról indul Belgrádba, bármelyik ottani lakcimen felvesszük. 

A helyjegyfoglalás Temesvár felé (és ellenkező irányban, Temesvárról Belgrádba) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalását elvégezheti e-mail cimen keresztül is, szintén a kapcsolat oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button