Beograd Palić
beli kombi

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ПАЛИЋ

lokacija

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

radno vreme

СВАКОГ ДАНА

НОН-СТОП

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ПАЛИЋ – БЕОГРАД

Свакодневни поласци

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из БЕОГРАДА са било које адресе
Са било које адресе са ПАЛИЋА

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Beograd Palić

ПАЛИЋ

Србија је земља која обилује природним богатствима, у којима треба уживати и максимално користити све њене дражи. У једној од њених најсевернијих тачака, у оквиру Суботице, сместило се градско насеље: Палић, које је добило име по једном од најлепших језера у земљи, а које се налази у његовим оквирима. Према легенди, језеро је настало од остатка Панонског мора, од суза пастира Павла, који је ту напасао своје стадо. Иначе, језеро обухвата површину од преко 4,5 км2, дубоко је приближно 2м и има три посебне плаже. Многи долазе да посете језеро, посебно лети, јер крај њега налазе своје уточиште и бег од свакодневних брига и обавеза.

Палић је идеалан за шетњу, јер је чистог ваздуха у изобиљу. Језеро је погодно и за оне који воле једриличарство и пецање. Такође, цвеће је један од адута да гостима буде пријатно.

Салаши на северу Бачке…

Ипак, околина Палића се не може замислити без салаша, оних надалеко познатих, чувених салаша на северу Бачке. Некада се у њима живело скромно и тешко, а данас су то места која пружају савршен одмор, у којима се служе традиционална јела, слуша изворна тамбурашка музика, пије најбоље домаће вино. Садашњи салаши ни приближно нису као некада, јер су прилагођени потребама људи који би да побегну од градске вреве, да се одморе и опусте. Зато многи нуде комфоран смештај, базене, спортске терене, ергеле и рибњаке. Палић поседује изузетан зоолошки врт, ресторане, хотеле, виле, чарде, лепо шеталиште крај језера, здања бурне прошлости и уникатне архитектуре.

Културно-уметнички догађаји

Осим тога, током целе године, организују се различити културно-уметнички догађаји, као и они забавног карактера који окупљају не само људе из земље и региона, већ из читаве Европе и света. Међу њима је Фестивал европског филма „Палић“, са вишегодишњом традицијом, основан 1992. године, под окриљем Општине Суботица. Од самих почетака, извршна продукција је поверена Отвореном универзитету, који је, од малих и непретенциозних филмских вечери, начинио један од најзначајнијих филмских фестивала у региону, као и место окупљања аутора седме уметности. Затим су ту и: Етнофест, Суммер3п фестивал електронске музике, Гроунд левел фестивал екстремних спортова, Палићке винске свечаности и још много тога.

Место је једноставно савршено, погодно за посету током читаве године и засигурно се увек нађе нешто интересантно за посетиоце свих узраста.

Београд – Палић Геа Тоурс-ом

Геа Тоурс организује ванлинијски комби превоз на релацији: Београд – Палић, по принципу „од врата до жељене адресе”. Практично, возило долази до ваше адресе у Београду и одвози вас до било које адресе на Палићу.

Можете нас контактирати 24 сата дневно, а све контакт податке можете наћи на страници КОНТАКТ.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button