Beograd Palić
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – PALICS
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – PALICS – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
PALICSRÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Beograd Palić

PALICS

Szerbia olyan ország, amely számos természeti kinccsel büszkélkedhet, s ezeket élvezni kell és maximálisan ki kell használni. Az ország legészakibb pontjai egyikén, Szabadkán található egy városi település: Palics. A területén található egyik legszebb szerbiai tóról kapta a nevét.  A legenda szerint a tó a Pannon tenger maradványa, Pál pásztor könycseppje, aki itt legeltette a nyáját. Különben a tó valamivel 4,5 km2-nél nagyobb területen fekszik, megközelitőleg 2m mély és három különálló strandja van. Sokan ellátogatnak a tóhoz, különösen nyáron, ugyanis itt nyugalomra lelhetnek, távol a mindennapok gondjaitól.  

Palics környéke sétára alkalmas hely, a jó levegője miatt. A vitorlázás és a horgászat kedvelői részére ideális hely. A sok szép virág is kellemessé teszi a vendégek pihenését.

Tanyák észak Bácskában…

Palics környéke azonban el sem képzelhető tanyák nélkül, a hires észak-bácskai tanyavilág nélkül.   Egykoron itt szerény és nehéz élet folyt, ma viszont ezek a helyek tökéletes pihenésre nyújtanak lehetőséget, hagyományos ételeikkel, tamburazenéjükkel, a legkiválóbb háziboraikkal. A mai tanyák egyáltalán nem hasonlitanak az egykori tanyákra, mert hozzáidomultak a mai ember szükségleteihez, akik szivesen menekülnek el a városi zaj elől, hogy lazithassanak és kipihenjék magukat. Számos Tanya kinál komfortos szállást, úszómedencével, sportterepekkel, lovardával, halastóval. Palicsnak rendkivüli állatkertje, éttermei, szállodái, villái, csárdái, szép tóparti sétánya, viharos múltú épületei és egyedülálló épitészeti remekművei  vannak.

Kulturno-umetnički događaji

Ezen kivül, itt egész éven át szerveznek különféle kulturális,  művészeti és szórakoztató jellegű rendezvényeket, ami sok belföldi és külföldi látogatót vonz ide egész Európából és a világ minden tájáról. Ilyen rendezvény a több éves hagyományú Palicsi Európai Filmfesztivál, amelyet 1992-ben alapitottak Szabadka Község védelme alatt. A kezdet kezdete óta a végrehajtó produkció a Nyilt Egyetemet illeti meg, amely kis, nem túl igényes filmekeből szervez bemutatókat, s igy fejlesztette a rendezvényt a régió egyik legjelentősebb filmfesztiváljává, a hetedik művészet szerzőinek találkozó helyévé. Itt kell még megemliteni az: Etnofest-et, a Summer3p elektronikus zenei fesztivált, a Ground level festival nevű extrém sport fesztivált, a Palicsi Borfesztivált és még sok mást.

Ez a hely egyszóval tökéletes, egész évben látogatható és minden generáció részére nyújt valami érdekeset.

Belgrádból Palicsra a Gea Tours-szal

A Gea Tours járaton kivüli kombi szállitást szervez a Belgrád – Palics útvonalon, a “háztól a kivánt cimre” elv alapján. Tulajdonképpen a jármű eljön Önért a megadott belgrádi cimre és bármely cimről bármelyik palicsi cimre szállitja.

A nap 24 órájában felveheti velünk a kapcsolatot, s minden ehhez szükséges adatot megtalál a KAPCSOLAT oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button