Beograd Niš
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – NIS
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – NIS – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
NISBŐL bármelyik cimről
A Konstantin Verliki Reptér
autóbusz- és vasútállomás
szállodák… 

MINDEN NAP – NON-STOP

Niš

NIS

Egy rendkivül jelentős és szép szerb város, amely minden figyelmet megérdemel, ez Nis. Itt született Nagy Konsztantin császár, s ez a szülővárosa olyan hires iróknak is, mint: Branko Miljković, Duško Radović… A sport kedvelői számára érdekes információ, hogy Dragan Stojanović Piksi, a labdarúgás legendás alakja is nisi származású.

Nis lakói mosolygó és szivélyes emberek, akik imádják a csipős és fűszeres ételeket, különösképpen a rostonsülteket és az előételeket, amelyek nélkülözhetetlen tartozéka a piros paprika.

Különös hangulata van – a Dél szelleme hatja át és kissé orientális, ami érezhető a város hangulatán.

Nis – Olyan város, amelyik sokat nyújt a látogatóknak

Egyaránt szép nyáron és télen, alkalmas családi és individuális látogatásra, de romantikus úticélként is vonzó, a Nisava folyó partján és a hires nisi Várban hosszú, tartalmas sétákat lehet tenni, ahol gyakran szerveznek nemzetközi rendezvényeket. Ilyen a Nisvil dzsessz zenei fesztivál, amelyet több, mint húsz éve létezik. A fesztivált immár hagyományosan augusztusban tartják, négy napig tart, s a keretein belül kiváló szabadtéri hangversenyeket, valamint gyermekek és felnőttek részére különböző műhelyeket, valamint divatbemutatókat és egyéb érdekes rendezvényeket szerveznek. Eddig a Nisvil keretein belül a zenevilág sok hazai és külföldi hiressége fellépett, éspedig: Solomon Burke, Billy Cobham, Benny Golson, Tom Harrell, Original Blues Brothers Band, Ron Carter, Hans & Candy Dulfer, Randy Brecker, Miroslav Vitous és sokan mások.

Nisnek gazdag történelmi múltja van, úgyhogy a hires Ćele kula elkerülhetetlen látnivaló nemcsak idősek, de fiatalok számára egyaránt, úgyszintén a Medijana régészeti lelőhely, amely még az ókori római időkből származik.

Gyakorlatilag Nis tökéletes hely turista túrák szervezésére, kávé mellett tereferélni, gondtalanul, jó hangulatban eltölteni az időt, de kiváló kirándulóhely, számos sörözője és klubbja jó szórakozási lehetőséget kinál. Azok számára, akik szeretik az izgalommal teli tevékenységeket, itt a paragliding!

Biztosak vagyunk benne, hogy soha sem tévedhetnek, ha először vagy ismételten ellátogatnak ebbe a városba s nem állnak ellen a város bűvöletének és spontaneitásának.

A Gea Tours a következő útvonalon végez szállitást: Belgrád – Nis és Nis – Belgrád

Kombi-szállitás Budapestig, a következő reláción: Belgrád – Nis, napi több indulással. A mi járművünk bármilyen belgrádi lakcimre eljön Önért.

A helyjegyfoglalás Nis felé (és ellenkező irányban, Nisből Belgrádba) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalás végezhető e-mail cimen keresztül is.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button