Beograd Niš
Beli kombi

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – НИШ

Lokacija

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

Radno vreme

СВАКОГ ДАНА

НОН-СТОП

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – НИШ – БЕОГРАД

Свакодневни поласци

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из БЕОГРАДА са било које адресе
Са било које адресе из НИША, аеродром Константин Велики, аутобуска и железничка станица, хотели…

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Niš

НИШ

Један више него значајан и леп српски град, вредан свачије пажње свакако је Ниш. Место рођења римског цара Константина Великог, али и чувених српских писаца: Бранка Миљковића, Душка Радовића… Љубитељима спорта ће бити интересантна и информација да је фудбалска легенда Драган Стојановић Пикси такође Нишлија.

Ниш је место насмејаних и срдачних људи, љубитеља добре, али љуте и зачињене хране, посебно када су у питању јела са роштиља и мезетлуци у чији састав улази неизоставна црвена паприка.

Поседује један посебан дух – дух Југа и мрвице Оријента, који се може осетити у атмосфери града.

Ниш – Град који много даје посетиоцима

Подједнако је леп и лети и зими, згодан за породичне и индивидуалне посете, али је привлачан и као романтична дестинација погодна за дуге и садржајне шетње крај реке Нишаве и кроз чувену Нишку тврђаву у оквиру које се неретко организују велике међународне манифестације. Једна од њих је и фестивал џез музике Нишвил који траје више од двадесет година. Фестивал се традиционално одржава  у августу, траје четири дана у оквиру којих се осим изванредних концерата на отвореном организују и различите радионице за децу и одрасле, модне ревије и интересантна предавања. До сада су у оквиру Нишвила наступила многа велика имена домаће и светске музичке сцене као што су: Соломон Бурке, Биллy Цобхам, Беннy Голсон, Том Харрелл, Оригинал Блуес Бротхерс Банд, Рон Цартер, Ханс & Цандy Дулфер, Рандy Брецкер, Мирослав Витоус и многи други.

Ниш је богат историјом, тако да је посета чувеној Ћеле кули неизоставна за старију, али и млађу популацију, као и археолошко налазиште Медијана које датира још из доба Старог Рима.

У практичном смислу, Ниш представља савршено место за туристички обилазак, испијање кафе, безбрижност, смех и лепо расположење, али и дивне пикнике, забаву у бројним пивницама и клубовима. За оне који воле адреналин ту је и параглајдинг!

Сигурни смо да нећете никад погрешити уколико се одлучите да по први пут, или изнова, посетите овај диван град, препустите се његовом шарму и спонтаности на коју ће вас сигурно навести.

Геа Тоурс превоз на релацији: Београд – Ниш и Ниш – Београд

Геа Тоурс врши ванлинијски комби превоз на релацији: Београд – Ниш, са више полазака у току дана, у оба правца. Наше возило долази по вас, на било коју адресу у Београду.

Бројеви телефона за резервацију места до Ниша (и обратно, из Ниша за Београд), налазе се на страници контакт. Наше радно време је 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила, такође на контакт страни.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button