OSIGURANJE

Dunav putničko osiguranje

Gea Tours pruža mogućnost uplate putničkog osiguranja Kompanije Dunav osiguranje. U koju god zemlju da pođete, na odmor ili zbog posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti Vaše planove. Svaki trenutak putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate da mislimo na Vas.

Uz polisu putničkog zdravstveng osiguranja Kompanije Dunav osiguranje, pred Vama je bezbrižno putovaje. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja obezbeđuje Vam brzu i valjanu zaštitu od mogućih neprijatnosti u slučaju iznenadne bolesti ili povrede na putovanju.

Korisniku polise Kompanije Dunav osiguranje za vreme putovanja i boravka u inostranstvu dostupne su asistenske usluge kao i usluge medicinske, opšte pomoći.

Kupovinom Dunav osiguranja u Gea Tours-u obezbeđene su Vam usluge medicinske asistencije i pokriće neophovnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno.

© Copyright 2016 by GEATOURS

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, koji je sada Gei ukrao i ime. 

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označava turizam.

Tužili smo ga, ali sudski procesi su spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, mejl adresu, a naročito brojeve telefona i to, naročito kada putuju za i iz Temisvara !!!


Dolazi do strašnih zabuna jer, kada na google-u ukucate našu agenciju GEA TOURS pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, druga je mejl adresa, druga adresa sedišta agencije, sajt, Facebook, a drugi su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.
Izvinjavamo se svim putnicima koji su zbog zabune imali neprijatnosti sa inače, u mnogo čemu nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović !