BIZTOSITÁS

Dunav utasbiztositás

A Gea Tours lehetőséget nyújt az utasbiztositásnak a „Dunav osiguranje” biztositó társaságnál történő befizetésére.  Akármelyik országba is utazik, szabadságra vagy szolgálati útra, fontos, hogy biztonságban érezze magát. A kellemetlen eseményeknek nem kell okvetlenül keresztülhúzniuk a terveit. Az utazásának minden perce legyen élvezetes. Fontos, hogy tudja, gondolunk Önre. 

A „Dunav osiguranje” biztositó társaság utas egészségbiztositási kötvényének köszönhetően, Ön gondtalanul utazhat. Az utas egészségbiztositási kötvény gyors és minőségi védelmet nyújt a lehetséges kellemetlenségektől, amelyek az utazás során váratlan betegség vagy sérülés  esetén érhetik Önt. 

A „Dunav osiguranje” biztositó társaság utas egészségbiztositási kötvényének a használója utazása és külföldi tartózkodása során asszisztensi szolgáltatás, valamint orvosi ellátás és általános segitség igénybevételére jogosult.

 Ha a „Dunav osiguranje” társaság utas egészségbiztositási kötvényét a Gea Tours-nál vásárolja meg, ezzel fedezve lesznek az orvosi ellátásával és a szükséges gyógyszerekkel kapcsolatos költségei az egész világon, a nap 24 órájában.

Call Now Button