PREVOZ

Prodajemo avio karte svih svetskih avio kompanija, kako redovnih tako i „low-cost“.

Avio karte možete da uplatite iz zemlje i inostranstva , gotovinski ili preko žiro računa ili karticama u zavisnosti od uslova avio kompanija.

U rekordno brzom roku pribavljamo vize za Tajland, Filipine i prodajemo avio karte. Detalje možete da saznate na našem sajtu, stranica VIZE ZA TAJLAND I VIZE ZA FILIPINE, kao i pozivom na bilo koji od naših brojeva telefona. Odeljenje za prosleđivanje pasoša na viziranje radi NON-STOP.

Za apliciranje u vezi dobijanja viza za Ameriku i Kanadu popunjavamo formulare i besplatno izdajemo rezervacije avio karata.

BESPLATNO IZDAJEMO REZERVACIJE AVIO KARATA

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, a koji je sada Gei ukrao i ime.

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označavaju turizam.

Tužili smo ga, ali su sudski procesi spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, e-mail adresu, a naročito brojeve telefona, pogotovo kada putuju za i iz Temisvara.

Dolazi do strašnih zabuna jer, kada ukucate ime naše agencije GEA TOURS na pretraživaču, pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, drugačija je e-mejl adresa, drugačija je adresa sedišta agencije, sajt, FB profil, a drugačiji su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo: 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.

Izvinjavamo se svim putnicima koji su, zbog zabune, imali neprijatnosti sa, inače u mnogo čemu, nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović