RÓLUNK

A Gea Tours-ot először 1990. késő őszén, az akkori Jugoszlávia első magán idegenforgalmi ügynökségeként alapitották meg. A háború és Jugoszlávia széthullása következtében 1991. elején megszűnt működni, majd 1994. szeptember 7-én újra megjelent. A felújitott Gea nem foglalkozott akkor sem, s ma sem foglalkozik klasszikus idegenforgalommal, hanem légi- és közúti közlekedéssel azaz repülőjegy-értékesitéssel és kombiszállitással. 

Manapság a kombi- és minibusz-szállitás terén jelentős tényezőt képvisel nemcsak Szerbiában, de sokak véleménye szerint Európában is. Több, mint 50 járművet és még nagyobb számú alkalmazottat foglalkoztat a « háztól házig» rendszerű minibuszos közúti személyszállitás terén, amit a jelen évszázad elején szabadalmaztattunk. Ennek a munkának a megszervezése nagyon igényes, s az év minden napján NON-STOP működik. Az utasok ugyan tömegesen elfogadták a szállitásnak ezt a módját, a  nagy autóbuszvállalatokkal, azok felügyelőivel, valamint a törvényhozással is gondjaink vannak, mert nincs érzékük az ilyen szállitási mód iránt, nem értik az utasoknak a reptereket, autóbusz- és vasútállomásokat mellőző, gyors és elegáns utazás iránti igényét. Nem értettünk egyet a korrupció egyetlen formájával sem, ami a közúti forgalom “szokásjogává” vált. Ez egyúttal bocsánatkérés mindazoktól, akiket a szolgáltatásaink igénybevétele során bármilyen kellemetlenség ért.

Igyekeztünk és továbbra is igyekszünk, remélhetőleg ez nagyjából sikerül is, becsületes “hazai ügynökségnek”,védjegynek, Szerbia szebbik képének lenni, különösen azokban az országokban, ahol a széthullás, a háborúk és a szankciók megszakitották a kapcsolatokat. Ilymódon igyekszünk az életnek értelmet adni és ez jobban motivál bennünket , mint bármilyen nyereség.

Önöktől, kedves utasaink, azt várjuk, hogy ebben támogassanak bennünket, az irántunk tanúsitott tolerancia és megértés révén. 

Mindazokat, akik e sorokat olvassák, üdvözli a Gea Tours személyzete és tulajdonosa, Balović Zoran.

Call Now Button