О НАМА

Геа Тоурс је први пут основана у позну јесен 1990. године као једна од првих приватних туристичких агенција у тадашњој држави Југославији. Због рата и распада Југославије прекинула је рад почетком 1991. године да би се поново појавила 7. септембра 1994. године. Обновљена Геа није се бавила, и не бави се, класичним туризмом већ се определила за ваздушни и друмски саобраћај тј продају авио карата и комби превоз.

Данас представља највећу снагу у комби и мини бус превозу не само у Србији, већ по многим мишљењима и у Европи. Преко 50 возила, и још више запослених, ангажовано је на друмском мини бус превозу „од врата до врата“ који смо патентирали на самом почетку овога века. Организација овог посла је јако захтевна и обавља се НОН-СТОП свих дана у години. Иако су путници масовно прихватили овај вид превоза, имали смо и имамо велике проблеме са моћним аутобуским кућама, инспекторима који долазе из њихових фирми као и законодавства које нема слуха за овај вид превоза као и потребе путника да се возе брзо и елегантно без одласка на аеродроме, аутобуске и железничке станице. Нисмо пристали ни на један облик корупције која је у друмском саобраћају постала „обичајно право“. Ово је уједно и извињење свима онима који су, возећи се са нама, имали било какве непријатности.

Трудили смо се и трудимо, а надам се да у доброј мери и успевамо да будемо поштена „домаћинска агенција“, бренд и лепше лице Србије нарочито у оним земљама где радимо на успостављању веза покиданих распадима, ратовима и санкцијама. На тај начин покушавамо да осмишљавамо живот и то нам је већи мотив од било каквог профита.

Од вас, драги путници, очекујемо да нас у томе подржите имајући према нама толеранцију и разумевање.

Све вас који ово читате срдачно поздравља посада Геа Тоурса и њен власник Зоран Баловић.

Call Now Button