Beograd Kopaonik
Beli kombi

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – КОПАОНИК

Lokacija

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

Radno vreme

сезонално

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – КОПАОНИК  БЕОГРАД

сезонално

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из БЕОГРАДА са било које адресе

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Kopaonik

КОПАОНИК

Пажњу и љубав многих заувек је задобила Сребрна планина – неприкосновени Копаоник, који с правом носи епитет једног од највреднијих бисера Србије. Пружа се од северозапада ка југоистоку дужином од око седамдесетпет километара, а један део се налази под заштићеном зоном Националног парка Копаоник у оквиру којег постоји већи број заштићених природних целина, али и највећи скијашки центар у Србији.

Представља прави мали рај за све њене посетиоце, својеврсну оазу мира, али уједно и добре и квалитетне забаве. Поред своје богате и чаробне природе, ова планина се може похвалити и епитетом урбаности, како је једна од најпосећенијих зимских дестинација.

Уживање у потпуно уређеном центру, богат ноћни живот, због чега је чест избор међу млађом популацијом, разноврсни садржај и бројне зимске активности као што су санкање и клизање, посебно за децу, само су неке од ствари које многе привуку да свој одмор проведу баш овде. Посетиоци свих узраста ће сигурно такође уживати и у испијању топлих напитака по бројним кафићима, али и испробавању најлепших локалних специјалитета у врхунским ресторанима.

Оно због чега је ова планина ипак надалеко чувена јесу феноменалне ски стазе које љубитељима овог спорта пружају заиста незаборавно искуство. Сваки спуст увек буде права мала авантура, било да сте искусни скијаш или се тек учите овом прелепом спорту и зимској активности.

Клима Копаоника

Клима Копаоника обележена је са преко двеста сунчаних дана годишње, а налази се на прелазу приморске ка континенталној клими. Јужни положај масива, заравњеност и отвореност терена спречава дуготрајно задржавање облачности над планином. Хладни и тежи ваздух задржава се у околним долинама тако да зимске температуре нису много ниске. Средња годишња температура Копаоника је 3,7 степени, а снегови са извесним одступањима падају крајем новембра и трају до маја, просечно 180-230 дана годишње. Падавине су у просеку веће од 1000 мм годишње, а још једна интересантна атракција је и највиша тачка Копаоника, Панчићев врх, којем је назив дат у част Јосифа Панчића, а висок је 2017 метара и налази се на територији општине Брус.

По свему судећи, идеално место за ново или поновно прелепо, безбрижно, а опет динамично и незаборавно искуство које треба да поклоните себи, својим пријатељима и породици!

Београд – Копаоник са Геа Тоурс-ом

Геа Тоурс организује ванлинијски комби превоз на релацији: Београд – Копаоник, по принципу “од врата до жељене адресе”. Практично, возило долази до ваше адресе у Београду и одвози вас до било које адресе на Копаонику. Можете нас контактирати 24 сата дневно, а све контакт податке можете наћи на страници КОНТАКТ.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button