Budimpešta Beograd
Kombi beli

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – БУДИМПЕШТА

Lokacija bela

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

24 h belo

СВАКОГ ДАНА

НОН-СТОП

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – БУДИМПЕШТА – БЕОГРАД

(Преко НОВОГ САДА и СУБОТИЦЕ)
Свакодневни поласци

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Мађарска: +36 1 700 80 87

Из БЕОГРАДА са било које адресе
Из НОВОГ САДА са паркинга „МцДоналдс-а“ код „Старе локомотиве“
Из СУБОТИЦЕ са паркинга Хотела „Патриа“
Са било које адресе из БУДИМПЕШТЕ

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Budimpešta Beograd kombi prevoz

БУДИМПЕШТА

Да ли Вас можда сврбе табани и иде Вам се негде? Тужни сте јер немате довољно времена? Идеална дестинација уколико немате превише слободног времена је управо Будимпешта.
Не морате да путујете далеко како бисте видели нешто ново и лепо, јер једна од најатрактивнијих дестинација у Европи, је на свега пар сати вожње од Београда.
Будимпешта – град богате историје и културе у који се заљубите на први поглед.
Започните разгледање овог сјајног града у Ваци улици, главној пешачкој и шопинг зони. Шетњом овом улицом врло лако долазите до Kошут трга на коме је смештена импозантна зграда Парламента, која се налази на листи светске баштине УНЕСЦО-а. Зграда Парламента најлепше и просто магично изгледа ноћу, па Вам препоручујемо да је у сумрак посматрате са друге стране Дунава.

Андраши булевар се такође налази на листи светске баштине УНЕСЦО-а и дом је многим амбасадама и незаобилазан је уколико сте у Будимпешти. Ако волите да обилазите необичне музеје на овом булевару вас чека Kућа терора. Овај музеј је специфичан и веома потресан споменик жртвама нацистичког и комунистичког режима, а зграду музеја ћете препознати по необичном крову, на чијим бочним странама можете видети исписану реч терор.

Булевар Вас води до познатог Трга хероја, који морате посетити ако сте овде. На тргу се налази и Музеј лепих уметности, који поседује највећу колекцију дела шпанских сликара која се налази ван Шпаније.

Веома интересантна атракција је и дворац Вајдахуњад који представља реплику румунских двораца, а налази се врло близу Трга хероја. Дворац је окружен прелепим парком и језером, а уколико се одлучите да посетите Будимпешту зими, ово језеро се претвара у клизалиште, па овде можете уживати у зимским чаролијама.

Будимпешта је позната по мостовима, који повезују Будим и Пешту, а најпознатији и најлепши је Ланчани мост. Овај мост представља први стални прелаз преко Дунава у Будимпешти и управо он је био од изузетног значаја за уједињење Будима и Пеште. Ланчани мост обавезно пређите пешке, јер је то посебан доживљај, а најбоље би било да то урадите ноћу јер је осећај феноменалан.

На другој страни Дунава чека Вас Будим, а и успињача која Вас води на Будимску тврђаву, где се налази Будимски краљевски дворац али и најлепши поглед на Пешту, Дунав и зграду Парламента, са Рибарског бастиона.

Док сте у Будиму, шетајте се обалом Дунава, уживајте у погледу, али и обиђите споменик Јеврејима који су убијени током Другог светског рата, „Схоес он тхе Данубе банк“.
Kада се вратите у Пешту, немојте пропустити вожњу Будапест еyе-ом, панорамским точком висине 65 метара, који се налази на Ержебет тргу, у самом центру града. Ако се не бојите висине, ово је сјајна прилика да видите пештанске кровове и уживате у погледу. Посебан је доживљај ако се возите ноћу.

Ту су још и Базилика Светог Иштвана, у чијој близини можете наћи најукуснији сладолед у овом граду у посластичарници „Геларто Роса“. Сладолед је преукусан, а и интересантно сервиран у облику руже.

Ту је и Синагога, која је највећа синагога у Европи, а друга по величини у целом свету. Налази се у Јеврејској четврти, близу центра Пеште.

Са будимске стране, ван града у склопу Цампона шопинг центра, налази се Тропикаријум, место на коме можете да видите многе егзотичне животиње попут алигатора, рептила, шарених и необичних риба, као и звезде Тропикаријума, ајкула. Након обиласка можете се опустити уз шопинг у добро опремљеном шопинг центру.

И још мало магије…

За посебан доживљај Будимпеште морате посетити и “магично острво” Маргит, које се налази између Будима и Пеште на Дунаву и дугачко је 2,5 километара. Острво је најпознатија рекреативна зона у Будимпешти, са мноштвом паркова, вртова и туристичких атракција као што су музичка фонтана и водени торањ, мала јапанска башта са термалним рибњаком, зоолошки врт и егзотични водопади.

Kада сте већ у Мађарској, немојте пропустити да пробате аутентични гулаш, специјалитет ове земље. Најбољи, али и најјефтинији су они ресторани где локалци једу, тако да избегавајте ресторане у строгом центру града.

Ако желите да доживите прави опуштајући викенд, где ћете заборавити на свакодневни стрес, посетите једну од најпознатијих термалних бања, Сечењи. Ова термална бања је сјајан спој модерног и лековитог комплекса од чак двадесет једног базена и велнес центра.
Угодите себи, побегните од своје свакодневнице и стреса и лутајте улицама Будимпеште. Уживајте у гостопримству наших суседа и откријте све оно што овај град има да Вам понуди.

Геа Тоурс превоз на релацији: Београд – Будимпешта и Будимпешта – Београд

Kомби превоз до Будимпеште, са више полазака у току дана на релацији: Београд – Будимпешта – Београд. Уколико крећете пут Будимпеште из Београда, наше возило ће доћи по Вас на било коју адресу (нпр. Београд – Будимпешта аеродром). Ако пак крећете из Новог Сада, место поласка је паркинг „МцДоналдс-а“ код „Старе локомотиве“, а из Суботице је то паркинг хотела „Патриа“. Уколико крећете из Будимпеште пут Београда, долазимо по Вас на било коју адресу.

Свакога дана имамо више полазака према Будимпешти и супротно. Бројеви телефона за резервацију места до Будимпеште (и обратно, из Будимпеште за Београд) налазе се на страници контакт. Наше радно време је свих 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button