Novi Sad - Temišvar
beli kombi

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

НОВИ САД – ТЕМИШВАР

Lokacija

ИЗ НОВОГ САДА

са паркинга “МцДоналдс-а”

Radno vreme

Дестинација доступна

на упит
Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

НОВИ САД – ТЕМИШВАР – НОВИ САД

Дестинација доступна на упит

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Из НОВОГ САДА са паркинга “МцДоналдс-а” код “Старе локомотиве“
Са било које адресе из ТЕМИШВАРА

СВАКОГ ДАНА – НОН-СТОП

Temišvar

ТЕМИШВАР

Многи се заиста изненаде сазнањем да себи и својим ближњима врло лако, по крајње приступачној цени, могу да приреде један диван једнодневни или викенд излет у једну од суседних земаља.

Зато свесрдно препоручујемо Темишвар, у комшијској Румунији, који је у последњих двадесет година буквално процветао и постао једно лепо, интересантно, у многоме значајно туристичко место.

Као што смо већ поменули, налази на свега пар сати удаљености од Београда, а погодан је за посету у било које доба године. Подједнако је леп, забаван и приступачан када су у питање цене уживања у изузетној храни или куповини у једном од највећих тржних центара у Европи.

Предиван је за шетњу пространим улицама, трговима, уређеним парковима и заласке у фине ушушкане кутке на топао или освежавајући напитак у симпатичне кафее и ресторане. Овом приликом не можемо а да не поменемо ванвременски Парк ружа, који се налази у близини румунске Саборне цркве, а који неизоставно морате посетити. Затим, ту су бројни знаменити тргови, цркве, задужбине и легати који датирају још из 18. и 19. века, вредни свачије пажње.

Темишвар: Мали Беч

Темишвар називају још и Малим Бечом јер његов централни део заиста подсећа на стари Беч, са својом велелепном и знаменитом архитектуром. Свака зграда и здање имају причу за себе, као и изузетну посебност којом зраче.

Будући да је равничарски град, не дозволите да вас уплаши мало ветра јер ће угођај свакако бити потпун, без обзира на временске прилике. Зато одмах резервишите први наредни слободан викенд и частите се боравком у граду који ће вам напунити батерије до наредног путовања.

Нови Сад – Темишвар: како до „Малог Беча“

Геа Тоурс врши ванлинијски комби превоз на релацији: Нови Сад – Темишвар и Темишвар – Нови Сад, са свакодневним поласцима. Брзо и удобно, по принципу “од врата до жељене адресе”. Довољно је да нас контактирате и резервишете седиште.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button