Novi Sad - Temišvar
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

ÚJVIDÉK – TEMESVÁR
Lokacija bela

ÚJVIDÉKRŐL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

ÚJVIDÉK – TEMESVÁR – ÚJVIDÉK

Indulások minden nap kisebb, nagyobb csoportok részére

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

ÚJVIDÉKRŐL bármelyik cimről
TEMESVÁRRÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Temišvar

TEMESVÁR

Sokan meglepve veszik tudomásul, hogy sajátmaguk és szeretteik részére könnyen, végtelenül kedvező áron, csodálatos egynapos vagy hétvégi kirándulást szervezhetnek a szomszédos országok egyikében.

Ezért őszintén ajánljuk Temesvárt a szomszédos Romániában, amely város az utóbbi húsz évben szószoros értelemben kivirult, s szép, érdekes, sok szempontból jelentős turistahellyé változott.

Mint már emlitettük, Belgrádtól alig néhány órányi távolságra van, s az év bármelyik szakában megtekinthető. Egyaránt szép, szórakoztató és kedvező áron élvezhető a  kiváló konyhája valamint olcsó vásárlási lehetőséget nyújt, ugyanis itt található Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja.

Kellemes sétákat tehetünk széles utcáin, terein, rendezett parkjaiban, s betérhetünk egy meleg italra vagy üditőre számos kávéháza és étterme valamelyikébe. Ezúttal nem hagyhatjuk ki a Rózsák parkját sem, amely a Székesegyház közelében található, amit okvetlenül szintén meg kell látogatnia. Ezenkivül sok hires tere, temploma,  a 18. és a 19. századból  származó alapitványa és legátuma mindenki számára figyelemre méltó.

Temesvár: Kis Bécs

Temesvárt még Kis Bécsnek is hivják, mert a központi része valóban nagyon hasonlit a régi Bécsre, csodálatos és hires épitészeti remekműveivel. Minden épületnek, minden háznak külön története van és  egyediség sugárzik belőle.

Tekintettel arra, hogy alföldi város, nem kell megijedni a széltől, ami fujdogál, mert az élmény, amit a város nyújt, mindenképpen  teljes lesz, függetlenül az időjárástól. Ezért siessen helyet foglalni a legközelebbi szabad hétvégére s jutalmazza meg magát egy látogatással ebbe a városba, ahol feltöltődhet egy következő utazásig.

Újvidék – Temesvár: hogyan eljutni “Kis Bécsbe ”

A Gea Tours járaton kivüli kombi-szállitást végez a következő útvonalon: Újvidék – Temesvár és Temesvár – Újvidék, napi több indulással. Gyorsan és kényelmesen, “háztól házig” elven alapuló szállitással. Elég, ha kapcsolatba lép velünk és lefoglalja az ülőhelyét.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button