Beograd Tara
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – TARA
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – TARA – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
A TARARÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

TARA

Természeti szépségeivel felveheti a versenyt a jelenleg sokkal népszerűbb hegyi úticélokkal, ugyanakkor az az érzésünk, hogy nem eléggé megbecsült a gazdagsága, változatossága és a számos turisztikai értéke. Ezúttal szeretnénk bemutatni a gyönyörű Tara előnyeit és meggyőzni Önt arról, hogy miért érdemes éppen ezt a helyet útba ejtenie az év bármelyik szakában.

Ökológiai szempontból megóvott természet, nem túl magasan, 800-1500 méter tengerfeletti szinten  lévő hegyvonulatai, téli sportokra alkalmas terepek, gazdag és sokszinű növényzete és állatvilága, kellemes éghajlata, a Drina és csodaszép mesterséges tavai, a Zaovina és a Perućac, ennek a hegyvidéknek nagy turisztikai előnyt kölcsönöznek, ennek köszönhetően vetekszik a konkurrens Zlatiborral és más hegyekkel.

Ideális hely pihenésre és kikapcsolódásra  az év minden szakában. Szerbia legnyugatibb részén helyezkedik el, a Bosznia-Hercegovina-i határ közelében, nyugat felől a Drina folyó kanyonja határolja, amely itt nagy kanyarulatot vesz a Tara körül.

A Tara rendkivül szépen megóvott természetének, növény- és állatvilágának köszönheti, hogy 1981-ben Nemzeti parkká nyilvánitották és ezzel megteremtődtek a természet és a természeti szépségek még hatékonyabb védelmének a feltételei. A Tara igy elkerülte a túlzott légszennyeződés problémáját, amellyel más hegyek szembesülnek.

A Tara turisztikai kinálata 

A Tara önmagában, jól megóvott természetével elegendő ahhoz, hogy önálló turisztikai kinálatot képezzen. A nagyszámú természeti és egyéb adottságára való tekintettel, a lejtőin található turistaközpontoknak vagy a már emlitett Nemzeti parkjának és a Drina kanyonnak köszönhetően jogosan tartják a régió egyik legszebb  hegyének.

A fent emlitett Zaovina tó sokak számára lélegzetelállitóan szép látvány. Ennek a tónak az egyik jellegzetessége, hogy madártávlatból repülő sárkányra hasonlit. A tavat övező erdők sűrűk és egyedülálló látványt nyújtanak, a legnagyobb előnye a kristálytiszta vize, amelyben harminchét halfajtát tenyésztenek, elsősorban azonban pisztrángot.

Meg kell emliteni Perućac turista települést is, amely a Drina folyó jobb partján, Bajina Bašta-tól 13 kilométerre helyezkedik el, s leginkább fantasztikus mesterséges taváról ismert, amelyet az emberek főként a fürdési idényben, júliusban és augusztusban látogatnak. Érdekes, hogy ezen a településen keresztül folyik a világ valószinüleg legrövidebb folyója. Mindössze 365 méter hosszú, ezért sokan azt mondják, a Vrelo folyó tiszta, mint a kristály és egy évnyi hosszú. Ennek a folyónak, amely röviden folyik, majd egy gyönyörű vizesés után a Drinába ömlik, mindene megvan, ami a nagyobb folyóknak is, nagy forrása, halastava a jobb partján, vizimalom a bal partján, egy tisztavizű patak torkolik bele bal felől, egy település a bal partján és két hidja.

Természetesen, aki több adrenalinra vágyik, annak a hagyományos drinai regatta élményét ajánljuk  a figyelmébe a nyári hónapokban, ahol megtapasztalhatja e hatalmas, ismert folyón való  leereszkedés varázslatát.

Belgrádból a Tarára a Gea Tours-szal 

A Gea Tours járaton kivüli kombi szállitást szervez a Belgrád – Tara útvonalon, a “háztól a kivánt cimre” elv alapján. Tulajdonképpen a jármű eljön Önért a megadott belgrádi cimre és bármely cimről a Tarára szállitja. Kapcsolatba léphet velünk a nap 24 órájában, minden nap, az elérhetőségeinket a KAPCSOLAT oldalon találja.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button