Beograd Kopaonik
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – KOPAONIK SZEZONBAN
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – KOPAONIK SZEZONBAN – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről

SZEZONBAN MINDEN NAP – NON-STOP

Kopaonik

KOPAONIK SZEZONBAN

A Srebrna planina (Ezüst Hegy) sokak figyelmét és szeretetét kiérdemelte., – a páratlan Kopaonik joggal viseli a Szerbia egyik legszebb gyönyge nevet.Északnyugatról délkelet irányban húzódik mintegy kilométeren, egy része a Kopaonik Nemzeti Park védett terület, amely több védelem alatt álló természeti  egység képez, s ez Szerbia legjelentősebb siközpontja is.

Valóságos földi paradicsom ez az idelátogatók részére, sajátságos csend oázisa, de ugyanakkor jó, minőséges szórakozási lehetőséget is kinál. Gazdag, csodás természeti adottságai mellett, ez a hegy az urbánus jelzőt is büszkén viseli, ugyanis ez az egyik legkeresettebb  téli úticél.

A tökéletesen rendezett központ, a zajló éjjeli élet miatt a fiatalabb generációknak gyakran esik rá a választása, a sokszinű kinálat, a számos téli szórakozás, a gyermekek körében népszerű szánkózás, korcsolyázás lehetősége, hogy csak néhányat emlitsünk abból a gazdag kinálatból, ami sokakat arra ösztökél, hogy ezt a helyet válasszák a szabadságuk eltöltésére. A látogatók, fiatalok és idősek, biztosan élvezettel fogyasztják majd el forró italukat a kávéházak valamelyikében, vagy a helyi specialitásokat a kiváló éttermekben.

Kiváló siterepei az, amiről ez a hegy messze földön hires.  E téli sport kedvelőinek felejthetetlen élményt nyújtanak. Minden lesiklás egyedülálló élmény mindenki számára, legyen az tapasztalt sielő, vagy kezdő, aki e csodálatos sport alaplépéseit igyekszik itt elsajátitani.

Kopaonik éghajlata

Kopaonik éghajlatára jellemző az évi kétszáz napsütötte nap, ugyanis a tengermelléki és a szárazföldi éghajlat  határán terül el. E hegymassziv déli fekvésének, sima és nyilt felületének köszönhetően a felhőzet a hegy felett nem marad meg sokáig. A hideg, nehéz levegő a környező völgyekben marad meg tovább, ezért a téli hőmérséklet soha sem túl alacsony. Kopaonik évi átlagos középhőmérséklete 3,7 fok, a hóesés általában novembertől májusig tart, évente átlagban 180-230 napig. Az évi csapadékmennyiség meghaladja az 1000 mm-t, s itt van még egy érdekesség, Kopaonik legmagasabb pontja, a Pančićev vrh,  amely Josif Pančićról kapta a nevét, 2017 méter tengerszint feletti magasságon, Brus Községben van.

Aki idelátogat, minden bizonnyal ideális helyen, gondtalan, ugyanakkor aktiv pihenéssel tölti majd a szabadságát, s csodálatos, felejthetetlen élménnyel ajándékozza majd meg önmagát, a barátait és a családját!

Belgrádból a Kopaonikra a Gea Tours-szal

A Gea Tours járaton kivüli kombi szállitást szervez a Belgrád – Kopaonik útvonalon, a “háztól a kivánt cimre” elv alapján. Tulajdonképpen a jármű eljön Önért a megadott belgrádi cimre és bármely cimről bármelyik kopaoniki cimre szállitja. A nap 24 órájában felveheti velünk a kapcsolatot, s minden ehhez szükséges adatot megtalál a KAPCSOLAT oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button