Budimpešta Beograd
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – BUDAPEST
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – BUDAPEST – BELGRÁD

(ÚJVIDÉKEN és SZABADKÁN át)
Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
ÚJVIDÉKEN a McDonalds parkolójából a „Régi mozdonynál”
SZABADKÁM A “Pátria” szálló parkolóhelyéről
BUDAPESTEN bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Budimpešta Beograd kombi prevoz

BUDAPEST

Sokan abban a meggyőződésben élnek, hogy ahhoz, hogy valami újat és szépet lássanak, messzire kell elutazniuk, közben megfeledkeznek arról, hogy a legvonzóbb úticélok egyikét –  a szomszédos Magyarországon – alig néhány órás út választja el Belgrádtól.

Egy mozgalmas történelmi múltra visszatekintő, gazdag kultúrájú és elegáns, két városnak – Budának és Pestnek – a tökéletes ötvözete: Budapest.

Ennek a nagy városnak a megtekintését ajánlott a Váci utcával kezdeni, ez a város fő sétáló és bevásárló utcája, ahonnan könnyen eljuthatnak a Kossuth térre, amelyen az Országház, Európa egyik legnagyobb parlamentje található. Ezután következhet a számos látványossága miatt a “kultúra bulvárjaként” ismert az Andrássy út. Ez a sugárút a város egyik legnagyobb terére, a Hősök terére vezet, amely a bulvárral együtt a világ kultúrörökségének részét képezi. Nagyon érdekes látványosság Vajdahunyad vára is, a romániai várak utánzata.

A Duna két partját, ahol Budapest épült, nagyszámú hid köti össze, közülük a legszebb, a legismertebb és a legértékesebb Séchenyi Lánchidja, az első budapesti Duna-hid, amely állandó összeköttetést biztositott Budapest két partja között és rendkivül jelentős szerepet játszott Buda és Pest egyesülésében. Amikor a Lánchidon a pesti oldalról átmegyünk Budára,  a Budai várba és a Királyi Palotába valamint a Halászbástyához a Budavári Siklóval vonatozhatunk fel. A Halászbástyáról csodálatos kilátás nyilik Pestre, a Dunára, a hidakra és az Országház épületére. Maga a Bástya különleges kinézetű épitészeti remekmű.  

Még egy kis varázslat…

Budapest még egy különleges élményt nyújtó helyszinét elengedhetetlen megtekinteni, a Margitszigetet, ezt a Buda és Pest között húzódó, 2,5 kilométer hosszú  “varázslatos szigetet”. A sziget Budapest legismertebb rekreációs zónája rengeteg parkkal, virágoskerttel és olyan turista látványosságokkal, mint a zenélő szökőkút és a viztorony, az állatkert és az egzotikus vizesések. 

Budapest gazdag történelmi múltján és kultúráján kivül más értékeket is a magáénak tudhat, mint például a Séchenyi Fürdőt, az egyik legismertebb gyúgyfürdőt, amely ma már huszonegy medencéből és egy wellness központból álló modern gyógyközpontként működik.

Ezért engedjen meg magának egy kis élvezetet, hagyja maga mögött legalább egy roved időre a szürke mindennapokat és élvezze a szivélyes vendéglátást, amit cask egy olyan város tud nyújtani, mint amilyen Budapest.

A Gea Tours a következő útvonalon végez szállitást: Belgrád – Budapest és Budapest – Belgrád

Kombi-szállitás Budapestig, napi több indulással a következő reláción: Belgrád – Budapest – Belgrád. Ha Budapestre Belgrádból indul el, a mi járművünk bármilyen lakcimre eljön Önért (pl. Belgrád – Budapest Reptér. Ha pedig Újvidékről szeretne utazni, az indulás helyszine a “Régi Mozdony” melletti „McDonalds“ parkolóhelye, Szabadkán pedig a “Pátria” szálló parkolóhelye. Ha Budapestről kiván Belgrádba utazni, bármelyik budapesti lakcimen felvesszük.

Minden nap több indulást biztositunk Budapestre és onnan vissza. A helyjegyfoglalás Budapest felé (és ellenkező irányban, Budapestről Belgrádba ) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalás végezhető e-mail cimen keresztül is.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button