VIZE ZA TAJLAND

Vršimo viziranje pasoša za Tajland i prodaju avionskih karata.

Dokumentacija koja je potrebna za viziranje:

  • pasoš (koji važi 6 meseci nakon planiranog ulaska na Tajland)
  • jedna fotografija (format za pasoš ili ličnu kartu)
  • fotokopija prve strane pasoša
  • kopija rezervisane ili kupljene avio karte
  • popunjen FORMULAR

Za viziranje dečijih pasoša važe isti uslovi

Cene turističkih viza:

Turistička viza sa našom uslugom je 40 evra,
Tranzitna viza sa našom uslugom je 35 evra.

Bitne informacije vezane za dobijanje viza:

  • Kod izdavanja vize proveravaju se lični podaci osobe koja putuje a koje je navela u Zahtevu za vizu s podacima iz pasoša
  • Zahtev za vizu i pasoš su dokumenti po kojima se izdaje viza pa sve pogrešno upisane informacije u Zahtevu automatski će biti pogrešno upisane i u pasoš
  • Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ukoliko su informacije na Zahtevu pogrešno napisane ili ako je putnik prerano zatražio vizu. Viza se vadi 10-15 dana pre puta, eventualno mesec dana ranije.
  • Takođe, Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ako je došlo do uništavanja vize ili pasoša od strane putnika pre putovanja, novu vizu ponovo plaća putnik.
  • Konzulat i posrednik snose troškove izrade nove vize ukoliko je službenik pri izdavanju vize pogrešno prepisao neki podatak sa Zahteva za izdavanje vize.

Za dodatne informacije kantaktirajte nas putem telefona, e-mail adrese ili dođite lično.

Radimo NON-STOP.

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, a koji je sada Gei ukrao i ime.

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označavaju turizam.

Tužili smo ga, ali su sudski procesi spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, e-mail adresu, a naročito brojeve telefona, pogotovo kada putuju za i iz Temisvara.

Dolazi do strašnih zabuna jer, kada ukucate ime naše agencije GEA TOURS na pretraživaču, pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, drugačija je e-mejl adresa, drugačija je adresa sedišta agencije, sajt, FB profil, a drugačiji su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo: 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.

Izvinjavamo se svim putnicima koji su, zbog zabune, imali neprijatnosti sa, inače u mnogo čemu, nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović