Beograd Solunska regija
Kombi beli

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – СОЛУНСКА РЕГИЈА

Lokacija bela

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

24 h belo

СВАКОГ ДАНА

У сезони

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – СОЛУНСКА РЕГИЈА – БЕОГРАД

Драги путници,

Услед тога што грчке пограничне службе онемогућавају несметан комби превоз, нисмо у могућности да наставимо са превозом на овој дестинацији до даљњег.

Уколико дође до промена, благовремено ћемо вас обавестити како овде на НАШЕМ САЈТУ, ТАKО И НА ФБ и ИГ налозима.

Екипа Геа Тоурс-а

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

СВАКОГ ДАНА У СЕЗОНИ – НОН-СТОП

Уколико желите и на време најавите, Геа Тоурс може да обезбеди седиште за дете.

 

  • За бебе до 2 године – бесплатан превоз.
  • За децу од 2. године – пуна цена карте.
  • Деца узраста до 5 година или висине до 130 цм обавезно користе седиште.
  • Деца узраста до 18 година (ако путују без родитеља) по Закону, обавезна су да имају код себе овлашћење оба родитеља.
Beograd Solunska regija kombi prevoz

СОЛУНСКА РЕГИЈА

За све љубитеље квалитетног, опуштеног, а опет садржајног одмора, препоручујемо Солун и Солунску регију у Грчкој.

Препоручујемо летовање у Солуну, зато што се, на само двадесет километара од његовог центра у заливу, налазе позната летовалишта: Переа и Агиа Триада, која су међусобно повезана уређеним шеталиштем и предивним пешчаним плажама. Солун нема пуно античких рушевина, али обилује остацима римске и византијске историје, уметности и религије, па ако се одлучите за летовање у Солуну, имаћете да видите доста тога занимљивог. Једна од главних историјских атракција је гроб Филипа, оца Александра Великог.

Солун има одличан ноћни живот, те је летовање тамо врло актуелно међу младим туристима, а посебан разлог за то лежи у мноштву врло интересантних барова и клубова који раде до раног јутра.

Карактеришу га бистро море и његова чистоћа, награђени чувеном европском наградом – Плава заставица, која представља гаранцију квалитета и чистоће мора. Поред високо-квалитетних хотела и апартмана, понуду употпуњује мноштво кафића, ресторана, дискотека и таверни, које се простиру дуж пешчане обале, нудећи гостима врхунске специјалитете грчке кухиње, свежу рибу, чувена грчка вина, као и добру забаву и провод у вечерњим сатима.

Аспровалта

Потом је ту и фантастична Аспровалта, која се налази у заливу Стримоникос и представља једно од најпопуларнијих летовалишта северне Грчке. Место је удаљено око 70 км од Солуна, у непосредној је близини Свете Горе, што доводи до тога да Аспровалта постане врло атрактивна летња дестинација. На око 8 км од Аспровалте, налази се Ставрос, а даље, на само 500 метара од Аспровалте, смештено је летовалиште Неа Врасна. Налази се у заливу Стримоникос, поред пешчане плаже, дуге двадесетак километара. Идеална клима, комфоран смештај, мноштво рибљих ресторана, кафетерија, таверни, продавница и слично, само су неке од карактеристика овог прелепог градића. Аспровалта је комбинација свега, што може интересовати сваког посетиоца – златне плаже, кристално чисто море, планина, језеро, богато зеленило, магичан поглед, многа археолошка и историјска налазишта.

Обала овог модерног туристичког градића, годинама је награђивана Плавом заставом Европске Уније. Услуге у граду на највишем нивоу, савршено уређена плажа, смештај и забава у пажљиво изабраним вилама, културни догађаји што их организују мештани, привући ће и оне најпробирљивије туристе.

Гостољубивост и отворено срце мештана овог региона, осетиће сваки посетилац. Богатство традиције се види на сваком кораку у свакодневном животу, послу, игри, песми, а много више о њиховој историји можете сазнати обиласком Народног музеја Аспровалте. Немојте пропустити да обиђете Цркву Светог Ђорђа, у којој ћете видети икону овог свеца, која је ту донета у XВИ веку. Такође, не пропустите да обиђете и Стагиру, родно место античког филозофа Аристотела.

Ставрос

Надалеко чувени Ставрос се налази у општини Рентина, на 70 км од Солуна и припада Солунској регији. Смештен у заливу Стримоникос, а у подножју планине Холомонтас, Ставрос годинама привлачи турсте из целог света.

Дуга и широка пешчана плажа, подељена на два дела – на плажу код парка платана и на градску плажу новог дела Ставроса, као и плитко, топло море, одличан су избор за породично летовање. Мноштво продавница, таврени, великих супер маркета, уређено шеталиште, доста забаве за децу и одрасле, поред предивне плаже и мора, сврставају Ставрос у једну од најпопуларнијих дестинација за летовање.

Неа Врасна

Треба свакако поменути и Неа Врасну, која припада породици грчких летовалишта, а налази се недалеко од градића Врасна.

Од Солуна је удаљена око 80 км и припада општини Свети Ђорђе. Место се налази на обалама Егејског мора, прецизније Струмичког залива (Стримони), између градића Ставрос и Аспровалте, највећег летовалишта ове регије.

Раздаљина између Неа Врасне и Ставроса износи око 6 км, а од Аспровалте је удаљена свега неких 500 метара и вредна је пажње сваког посетиоца Грчке и Солунске регије.

Београд – Солунска регија превоз Геа Тоурс-ом

Комби превоз Београд – Солунска регија, врши се свакодневно. Имамо више полазака у току дана, у оба правца. Наше возило долази по вас – на било коју адресу у Београду.

Бројеви телефона за резервацију места до Солунске регије (и обратно), налазе се на страници контакт. Наше радно време је 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила, такође на контакт страни.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button