Beograd Olimpijska revija
Kombi beli

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ОЛИМПСКА РЕГИЈА

Lokacija bela

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

24 h belo

СВАКОГ ДАНА

У сезони

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ОЛИМПСКА РЕГИЈА – БЕОГРАД

Драги путници,

Услед тога што грчке пограничне службе онемогућавају несметан комби превоз, нисмо у могућности да наставимо са превозом на овој дестинацији до даљњег.

Уколико дође до промена, благовремено ћемо вас обавестити како овде на НАШЕМ САЈТУ, ТАKО И НА ФБ и ИГ налозима.

Екипа Геа Тоурс-а

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

СВАКОГ ДАНА У СЕЗОНИ – НОН-СТОП

Уколико желите и на време најавите, Геа Тоурс може да обезбеди седиште за дете.

  • За бебе до 2 године – бесплатан превоз.
  • За децу од 2. године – пуна цена карте.
  • Деца узраста до 5 година или висине до 130 цм обавезно користе седиште.
  • Деца узраста до 18 година (ако путују без родитеља) по Закону, обавезна су да имају код себе овлашћење оба родитеља.
Olimpijska regija kombi prevoz

Олимпска регија

Са седиштем у Солуну, Олимпска регија предстваља једну од регионалних области Грчке. Име је добила по величанственој планини Олимп, која предстваља симбол древне, али и модерне Грчке. Сваког дана, сенка Олимпа пада на Олимпску ривијеру, а по традицији се сматра да тиме дом богова даје благослов овом крају како би дочекао срећан, нови дан.

Најпознатија летовалишта Олимпске регије су: Паралија, Олyмпиц беацх, Неи Пори, Лептокарија и Платамона. Паралија је најпосећеније летовалиште у Грчкој, посебно међу српским туристима. Паралија је такође позната по богатој понуди, те тако овде можете купити гардеробу, парфеме, крзно, накит, као и опрему за водене спортове, по веома повољним ценама.

Olympic beach је други бисер у округу Пиериа, подно митског Олимпа. Удаљен је од Паралије 3 км, а од Солуна око 70 км. Велика песковита плажа, опасана парком пуним зеленила, пружиће Вам незаборавне тренутке одмора и опуштања, како током дана, тако и током вечери.

Olympic beach и Паралију повезује лепо шеталиште и бициклистичка стаза уз плажу, дужине око 2 км, чиме ћете добити јоше једну могућност – да обиђете још једно атрактивно и динамично туристичко место.

Плаже

Плаже Олимпске регије су дугачке око 10 км, а за најпознатије важе: Лептокарија, Коринос, Пантелејмон, Платамонас и Паралија. Лептокарија је летовалиште са око пет хиљада становника, на обали са јако чистим и веома бистрим морем. У западном делу, плажа је песковита, док је у источном – пешчана и шљунковита. Неи Пори је најјужније место на Олимпској ривијери, познато пре свега по предивној, пешчаној, широкој плажи, која се протеже у дужини од неколико километара. Ово је мало, мирно туристичко место, широких улица, са мањим шеталиштем, продавницама, тавернама и посластичарама. Највише погодује, пре свега, породицама са децом и људима који желе миран одмор.

Ако летујете у било ком од летовалишта Олимпске регије, онда је готово немогуће да не посетите живописни градић Катерини, који се слободно може окарактерисати као „Солун у малом”, а који је уједно и главни град читаве области Пиери, у којој живи близу шездесет хиљада људи. Осим што можете да уживате у неком од прелепих кафића или ресторана, посебну драж овом занимљивом месту, подно митске планине Олимп, дају и паркови, међу којима је свакако најлепши онај који се налази у самом центру, у коме се налазе фонтане, водопади и богате зелене површине.

Зато препоручујемо да, уколико већ нисте, на списак летњих дестинација, обавезно убележите ову, и више него богату регију, зато што ће вам се она многоструко одужити.

Београд Олимпска регија са Геа Тоурс-ом

Комби превоз: Београд – Олимпска регија, врши се свакодневно. Имамо више полазака у току дана у оба правца. Наше возило долази по вас – на било коју адресу у Београду.

Бројеви телефона за резервацију места од Београда до Олимпске регије (и обратно, из Олимпске регије до Београда) налазе се на страници контакт. Наше радно време је 24 сата дневно и то 365 дана у години. Резервацију места можете извршити и путем е-маила, такође на контакт страни.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button