Budimpešta Beograd
Kombi beli

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

БЕОГРАД – ГРЧКА

Lokacija bela

ИЗ БЕОГРАДА

са било које адресе

24 h belo

СВАКОГ ДАНА

НОН-СТОП

Организовани ванлинијски комби и минибус превоз путника (лимо сервис):

СОЛУН

СОЛУНСКА РЕГИЈА

ХАЛКИДИКИ

ОЛИМПИЈСКА РЕГИЈА

Свакодневни поласци

Контактирајте нас на:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

СВАКОГ ДАНА У СЕЗОНИ – НОН-СТОП

Уколико желите и на време најавите, Геа Тоурс може да обезбеди седиште за дете.

  • За бебе до 2 године – бесплатан превоз.
  • За децу од 2. године – пуна цена карте.
  • Деца узраста до 5 година или висине до 130 цм обавезно користе седиште.
  • Деца узраста до 18 година (ако путују без родитеља) по Закону, обавезна су да имају код себе овлашћење оба родитеља.
Budimpešta Beograd kombi prevoz

Грчка

Љубитељима квалитетног, безбрижног, опуштеног, а опет садржајног одмора свесрдно препоручујемо Грчку, тачније Солунски регион који представља прави бисер ове земље. Своју популарног већ годинама уназад оправдано стиче из више разлога.

Одмор овде можете искористити не само за боравак на божанственим и дугачким плажама, већ искористити прилику за упознавање са богатом историјом и традицијом једног од античких народа света. Низ културно-историјских знаменитности, традицију и обичаје Грчке уз широк осмех представиће вам њени мештани чију ће отвореност и гостољубивост осетити сваки њен посетилац.

За почетак летовање баш у Солуну ћемо препоручити, јер на само двадесет километара од његовог центра, у заливу, налазе се позната летовалишта Переа и Агиа Триада која су међусобно повезана уређеним шеталиштем и предивним пешчаним плажама. Солун нема пуно античких рушевина, али обилује остацима римске и византијске историје, уметности и религије, па ако се одлучите за летовање у Солуну, имаћете да видите доста тога занимљивог. Једна од главних историјских атракција је гроб Филипа, оца Александра Великог.

Солун такође има одличан ноћни живот, који је врло актуелан међу младим туристима, уз мноштво интересантних барова и клубова који раде до раног јутра.

Карактеришу га и бистро море и његова чистоћа, награђени чувеном европском наградом плава заставица, која представља гаранцију квалитета и чистоће мора. Поред високо квалитетних хотела и апартмана понуду употпуњује мноштво кафића, ресторана, дискотека и таверни које се простиру дуж пешчане обале, нудећи гостима врхунске специјалитете грчке кухиње, свежу рибу и чувена грчка вина, као и добру забаву и провод у вечерњим сатима.

Потом је ту и фантастична Аспровалта која се налази у заливу Стримоникос и представља једно од најпопуларнијих летовалишта северне Грчке. Место је удаљено око 70 км од Солуна, и непосредне близине Свете Горе, створили су од Аспровалте врло атрактивну летњу дестинацију. На око 8 км од Аспровалте налази се Ставрос, а даље на само 500 метара од Аспровалте смештено је летовалиште НеаВрасна.

Идеална клима, комфоран смештај, мноштво рибљих ресторана, кафетерија, таверни, продавница и слично, су само неке од карактеристика овог прелепог градића. Аспровалта је комбинација свега што може интересовати сваког посетиоца. Златне плаже, кристално чисто море, планина, језеро, богато зеленило, магичан поглед и многа археолошка и историјска налазишта.

Обала овог модерног туристичког градића годинама је награђивана плавом заставом Европске Уније. Услуге у граду на највишем нивоу као и савршено уредјена плажа, смештај и забава у пажљиво изабраним вилама, културни догађаји што их организују мештани, привући ће и оне најпробирљивије туристе.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Кнеза Милоша 65
Београд, Србија

 

Радно време: НОН-СТОП - 24/7

Call Now Button