Beograd Solunska regija
Kombi beli

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – SOLUNSKA REGIJA

Lokacija bela

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

24 h belo

SVAKOG DANA

U sezoni

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – SOLUNSKA REGIJA – BEOGRAD

Dragi putnici,

Usled toga što grčke pogranične službe onemogućavaju nesmetan kombi prevoz, nismo u mogućnosti da nastavimo sa prevozom na ovoj destinaciji do daljnjeg.

Ukoliko dođe do promena, blagovremeno ćemo vas obavestiti kako ovde na NAŠEM SAJTU, TAKO I NA FB i IG nalozima.

Ekipa Gea Tours-a

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

SVAKOG DANA U SEZONI – NON-STOP

Ukoliko želite i na vreme najavite, Gea Tours može da obezbedi sedište za dete.

  • Za bebe do 2 godine – besplatan prevoz.
  • Za decu od 2. godine – puna cena karte.
  • Deca uzrasta do 5 godina ili visine do 130 cm obavezno koriste sedište.
  • Deca uzrasta do 18 godina (ako putuju bez roditelja) po Zakonu, obavezna su da imaju kod sebe ovlašćenje oba roditelja.
Beograd Solunska regija kombi prevoz

SOLUNSKA REGIJA

Za sve ljubitelje kvalitetnog, opuštenog, a opet sadržajnog odmora, preporučujemo Solun i Solunsku regiju u Grčkoj.

Preporučujemo letovanje u Solunu, zato što se, na samo dvadeset kilometara od njegovog centra u zalivu, nalaze poznata letovališta: Perea i Agia Triada, koja su međusobno povezana uređenim šetalištem i predivnim peščanim plažama. Solun nema puno antičkih ruševina, ali obiluje ostacima rimske i vizantijske istorije, umetnosti i religije, pa ako se odlučite za letovanje u Solunu, imaćete da vidite dosta toga zanimljivog. Jedna od glavnih istorijskih atrakcija je grob Filipa, oca Aleksandra Velikog.
Solun ima odličan noćni život, te je letovanje tamo vrlo aktuelno među mladim turistima, a poseban razlog za to leži u mnoštvu vrlo interesantnih barova i klubova koji rade do ranog jutra.

Karakterišu ga bistro more i njegova čistoća, nagrađeni čuvenom evropskom nagradom – Plava zastavica, koja predstavlja garanciju kvaliteta i čistoće mora. Pored visoko-kvalitetnih hotela i apartmana, ponudu upotpunjuje mnoštvo kafića, restorana, diskoteka i taverni, koje se prostiru duž peščane obale, nudeći gostima vrhunske specijalitete grčke kuhinje, svežu ribu, čuvena grčka vina, kao i dobru zabavu i provod u večernjim satima.

Asprovalta

Potom je tu i fantastična Asprovalta, koja se nalazi u zalivu Strimonikos i predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta severne Grčke. Mesto je udaljeno oko 70 km od Soluna, u neposrednoj je blizini Svete Gore, što dovodi do toga da Asprovalta postane vrlo atraktivna letnja destinacija. Na oko 8 km od Asprovalte, nalazi se Stavros, a dalje, na samo 500 metara od Asprovalte, smešteno je letovalište Nea Vrasna. Nalazi se u zalivu Strimonikos, pored peščane plaže, duge dvadesetak kilometara. Idealna klima, komforan smeštaj, mnoštvo ribljih restorana, kafeterija, taverni, prodavnica i slično, samo su neke od karakteristika ovog prelepog gradića. Asprovalta je kombinacija svega, što može interesovati svakog posetioca – zlatne plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled, mnoga arheološka i istorijska nalazišta.

Obala ovog modernog turističkog gradića, godinama je nagrađivana Plavom zastavom Evropske Unije. Usluge u gradu na najvišem nivou, savršeno uređena plaža, smeštaj i zabava u pažljivo izabranim vilama, kulturni događaji što ih organizuju meštani, privući će i one najprobirljivije turiste.

Gostoljubivost i otvoreno srce meštana ovog regiona, osetiće svaki posetilac. Bogatstvo tradicije se vidi na svakom koraku u svakodnevnom životu, poslu, igri, pesmi, a mnogo više o njihovoj istoriji možete saznati obilaskom Narodnog muzeja Asprovalte. Nemojte propustiti da obiđete Crkvu Svetog Đorđa, u kojoj ćete videti ikonu ovog sveca, koja je tu doneta u XVI veku. Takođe, ne propustite da obiđete i Stagiru, rodno mesto antičkog filozofa Aristotela.

Stavros

Nadaleko čuveni Stavros se nalazi u opštini Rentina, na 70 km od Soluna i pripada Solunskoj regiji. Smešten u zalivu Strimonikos, a u podnožju planine Holomontas, Stavros godinama privlači turste iz celog sveta.

Duga i široka peščana plaža, podeljena na dva dela – na plažu kod parka platana i na gradsku plažu novog dela Stavrosa, kao i plitko, toplo more, odličan su izbor za porodično letovanje. Mnoštvo prodavnica, tavreni, velikih super marketa, uređeno šetalište, dosta zabave za decu i odrasle, pored predivne plaže i mora, svrstavaju Stavros u jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje.

Nea Vrasna

Treba svakako pomenuti i Nea Vrasnu, koja pripada porodici grčkih letovališta, a nalazi se nedaleko od gradića Vrasna.
Od Soluna je udaljena oko 80 km i pripada opštini Sveti Đorđe. Mesto se nalazi na obalama Egejskog mora, preciznije Strumičkog zaliva (Strimoni), između gradića Stavros i Asprovalte, najvećeg letovališta ove regije.

Razdaljina između Nea Vrasne i Stavrosa iznosi oko 6 km, a od Asprovalte je udaljena svega nekih 500 metara i vredna je pažnje svakog posetioca Grčke i Solunske regije.

Beograd – Solunska regija prevoz Gea Tours-om

Kombi prevoz Beograd – Solunska regija, vrši se svakodnevno. Imamo više polazaka u toku dana, u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas – na bilo koju adresu u Beogradu.

Brojevi telefona za rezervaciju mesta do Solunske regije (i obratno), nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button