Beograd Solunska regija
Kombi beli

ORGANIZOVANI KOMBI PREVOZ:

BEOGRAD – SOLUNSKA REGIJA

Lokacija bela

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

24 h belo

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi prevoz:

BEOGRAD – SOLUNSKA REGIJA – BEOGRAD

Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber i WhatsApp:

+381 65 2643 962
+381 64 9722 449

SVAKOG DANA više polazaka.

Ukoliko želite i na vreme najavite, Gea Tours može da obezbedi sedište za dete.

  • Za bebe do 2 godine – besplatan prevoz.
  • Za decu od 2. godine puna cena karte.
  • Deca, uzrasta do 5 godina ili visine do 130 cm obavezno koriste sedište.
  • Deca, uzrasta do 18 godina (ako putuju bez roditelja) po Zakonu, obavezna su da imaju kod sebe ovlašćenje oba roditelja.
Beograd Solunska regija kombi prevoz

SOLUNSKA REGIJA

Za sve ljubitelje kvalitetnog, opuštenog, a opet sadržajnog odmora, preporučujemo Solun i Solunsku regiju u Grčkoj.

Letovanje u Solunu preporučujemo, jer na samo dvadeset kilometara od njegovog centra, u zalivu, nalaze se poznata letovališta Perea i Agia Triada koja su međusobno povezana uređenim šetalištem i predivnim peščanim plažama. Solun nema puno antičkih ruševina, ali obiluje ostacima rimske i vizantijske istorije, umetnosti i religije, pa ako se odlučite za letovanje u Solunu, imaćete da vidite dosta toga zanimljivog. Jedna od glavnih istorijskih atrakcija je grob Filipa, oca Aleksandra Velikog.

Solun ima odličan noćni život te je letovanje u tamo vrlo aktuelno među mladim turistima. Mnoštvo vrlo interesantnih barova i klubova radi do ranog jutra.

Karakterišu ga i bistro more i njegova čistoća, nagrađeni čuvenom evropskom nagradom plava zastavica, koja predstavlja garanciju kvaliteta i čistoće mora. Pored visoko kvalitetnih hotela i apartmana ponudu upotpunjuje mnoštvo kafića, restorana, diskoteka i taverni koje se prostiru duž peščane obale, nudeći gostima vrhunske specijalitete grčke kuhinje, svežu ribu i čuvena grčka vina, kao i dobru zabavu i provod u večernjim satima.

Asprovalta

Potom je tu i fantastična Asprovalta koja se nalazi u zalivu Strimonikos i predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta severne Grčke. Mesto je udaljeno oko 70 km od Soluna, i neposredne blizine Svete Gore, stvorili su od Asprovalte vrlo atraktivnu letnju destinaciju. Na oko 8 km od Asprovalte nalazi se Stavros, a dalje na samo 500 metara od Asprovalte smešteno je letovalište Nea Vrasna. Nalazi se u zalivu Strimonikos pored peščane plaže duge dvadesetak kilometara. Idealna klima, komforan smeštaj, mnoštvo ribljih restorana, kafeterija, taverni, prodavnica i slično, su samo neke od karakteristika ovog prelepog gradića. Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca. Zlatne plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta.

Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom Evropske Unije. Usluge u gradu na najvišem nivou kao i savršeno uredjena plaža, smeštaj i zabava u pažljivo izabranim vilama, kulturni događaji što ih organizuju meštani, privući će i one najprobirljivije turiste.

Gostoljubivost i otvoreno srce meštana ovog regiona, osetiće svaki posetilac. Bogatstvo tradicije vidi se na svakom koraku u svakodnevnom životu, poslu, igri, pesmi, a mnogo više o njihovoj istoriji možete saznati obilaskom Narodnog muzeja Asprovalte. Nemojte propustiti da obiđete crkvu Svetog Đorđa u kojoj ćete videti ikonu ovog sveca, koja je tu doneta u šesnaestom veku. Takođe, ne propustite da obiđete i Stagiru, rodno mesto antičkog filozofa Aristotela.

Stavros

Nadaleko čuveni Stavros se nalazi u opštini Rentina na 70 km od Soluna i pripada Solunskoj regiji. Smešten u zalivu Strimonikos, a u podnožju planine Holomontas, Stavros godinama privlači turste iz celog sveta.

Duga i široka peščana plaža, podeljena na dva dela, na plažu kod parka Platana i na gradsku plažu novog dela Stavrosa, kao i plitko i toplo more, odličan su izbor za porodično letovanje. Mnoštvo prodavnica, tavreni, velikih super marketa, uređeno šetalište, dosta zabave za decu i odrasle, pored predivne plaže i more, Stavros svrstavaju u jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje.

Nea Vrasna

Treba svakako pomenuti i Nea Vrasnu koja pripada porodici grčkih letovališta nedaleko od gradića Vrasna.

Od Soluna je udaljena oko 80 km i pripada opštini Sveti Đorđe. Mesto se nalazi na obalama Egejskog mora preciznije Strumičkog zaliva (Strimoni), između gradića Stavros i Asprovalte, najvećeg letovališta ove regije.

Razdaljina između Nea Vrasne i Stavrosa iznosi oko 6 km, a od Asprovalte svega nekih 500 metara i vredna je pažnje svakog posetioca Grčke i Solunske regije.

Beograd Solunska regija prevoz Gea Tours-om

Kombi prevoz Beograd Solunska regija vrši se svakodnevno i to sa više polazaka u toku dana u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas – na bilo koju adresu u Beogradu. 

Brojevi telefona za rezervisanje mesta za kombi prevoz do Solunske regije (i obratno) nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata u toku dana i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-mail-a takođe na kontakt strani.

Viber i WhatsApp:
+381 65 2643 962
+381 64 9722 449

Mađarska:
+36 1 700 80 87

Rumunija:
+40 3 1630 02 57

Švedska:
+46 1 013 884 43

Grčka: 
+30 2 311180869

Malta: 
+35 6 27782050

Španija: 
+34 9 32200002

Hrvatska: 
+ 385 1 7776267

Velika Britanija:
+44 8 435 328 182

Amerika:
+1 773 9771397

Kanada:
+1 647 4905297

Radno vreme: NON STOP - 24/7

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija