Beograd Sarajevo - pogled na Sarajevo
Beli kombi

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – SARAJEVO

Lokacija

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

Radno vreme

SVAKOG DANA

NON-STOP

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – SARAJEVO  BEOGRAD

Svakodnevni polasci

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber i WhatsApp: +381 65 2643 962

Iz BEOGRADA sa bilo koje adrese
Sa bilo koje adrese iz SARAJEVA

SVAKOG DANA – NON-STOP

Beograd Sarajevo Baš čaršija

Sarajevo

Grad gde se grle različite kulture, grad dobrih ćevapa i još bolje bosanske kafe, grad u kome žive nasmejani i druželjubivi ljudi, grad u kome vam sigurno neće biti dosadno i grad koji ćete redovno posećivati – sve ovo je Sarajevo, ali i mnogo više.

Glavni grad Bosne i Hercegovine

Sarajevo je glavni grad susedne Bosne i Hercegovine, ali i njen najveći kulturni, ekonomski i urbani centar. Grad je poznat po reci koja protiče kroz njega, a o kojoj su brojne pesme napisane i otpevane, reci Miljacki. Ono što ga čini posebnim je to što je okružen planinama, pa dok šetate gradom i gledate planine koje vas okružuju imate osećaj kao da ste u nekoj bajci. Planine koje okružuju grad su Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica, Romanija i Trebević.

Šta posetiti u Sarajevu?

Sarajevo ima burnu istoriju koja je za sobom ostavila mnoge pečate i oblikovala ovaj onakvim kakav je danas. U Sarajevu možete posetiti brojne kulturno istorijske spomenike, muzeje, crkve, džamije i uživati u preukusnoj hrani.

Kada dođete u Sarajevo prvo se prošetajte uz Miljacku i uživajte u pogledu na okolne planine, a sam put će vas dovesti do Baščaršije koja je nezaobilazna na spisku svakog putnika koji dolazi u ovaj grad.

Šetajte šarenim ulicama Baščaršije, izgubite se i zaboravite na mape. Kada ogladnite obavezno jedite kultne sarajevske ćevape, a za preporuku pitajte nekog lokalca, jer oni znaju najbolje. Za dezert se zasladite baklavom, a bosansku kafu popijte sa nogu kako bi vam dala energije za dalji obilazak grada.

Nastavite šetnju ka Begovoj džamiji, koja krasi srce Sarajeva još od 16. veka. Samo nekoliko koraka dalje naći ćete se u delu grada koji će vas teleportovati u neko drugo vreme, u vreme Austrougarske.

U centru grada se nalazi Saborna crkva, jedan od najvećih pravoslavnih hramova na Balkanskom poluostrvu, a u blizini se nalazi i Katedrala Srca Isusova, najveća rimokatolička crkva u Bosni i Hercegovini.

Sigurno ste čuli za spomenik „Vječna vatra“ posvećen vojnim i civilnim žrtvama Drugog svetskog rata, koji mora biti na vašem spisku za obilazak, kao i most „Festina lente“, impozantna zgrada Akademije umetnosti i neverovatna „Inat kuća“ koja iza sebe krije zanimljivu priču koju ćete sami otkriti kada je posetite.

Opet se vraćamo na hranu, jer pored svega ovo je stvarno grad gde nikada nećete ostatiti gladni i grad gde obavezno morate probati burek. I zapamtite, burek je sa mesom, sve ostalo su pite.

Sarajevo nisu samo građevine

Iako je arhitektura, pored gostoprimstva, ono što vam ostane u sećanju nakon posete Sarajevu, u njegovoj blizini se nalazi i prelepa oaza koju ne smete zaobići ukoliko imate malo više vremena.

Naravno, radi se o Vrelu Bosne. Magični izvor reke Bosne se nalazi na periferiji Sarajeva, u podnožju planine Igman i prava je zelena oaza. Ovo mesto je idealno posetiti u proleće ili jesen kada se smenjuju godišnja doba i krošnje drveća dobijaju novo, šareno ruho.

Iz Sarajeva ćete sigurno poneti osmeh i mnoštvo lepih uspomena, ali ne zaboravite i da kupite sebi domaću bosansku kafu, kakve nigde drugde nema, kao i ratluk koji se sjajno slaže uz nju.

Gea Tours prevoz na relaciji: Beograd Sarajevo i Sarajevo Beograd

Kombi prevoz do Sarajeva, svakoga dana na relaciji: Beograd – Sarajevo – Beograd. Ukoliko krećete put Sarajeva iz Beograda, naše vozilo će doći po vas na bilo koju adresu.

Brojevi telefona za rezervaciju mesta na relaciji Beograd Sarajevo (i obratno, iz Sarajeva za Beograd) nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je svih 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila.

Viber i WhatsApp:
+381 65 2643 962
+381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button