Beograd Olimpijska revija
Kombi beli

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – OLIMPSKA REGIJA

Lokacija bela

IZ BEOGRADA

sa bilo koje adrese

24 h belo

SVAKOG DANA

U sezoni

Organizovani vanlinijski kombi i minibus prevoz putnika (limo servis):

BEOGRAD – OLIMPSKA REGIJA – BEOGRAD

Dragi putnici,

Usled toga što grčke pogranične službe onemogućavaju nesmetan kombi prevoz, nismo u mogućnosti da nastavimo sa prevozom na ovoj destinaciji do daljnjeg.

Ukoliko dođe do promena, blagovremeno ćemo vas obavestiti kako ovde na NAŠEM SAJTU, TAKO I NA FB i IG nalozima.

Ekipa Gea Tours-a

Kontaktirajte nas na:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

SVAKOG DANA U SEZONI – NON-STOP

Ukoliko želite i na vreme najavite, Gea Tours može da obezbedi sedište za dete.

  • Za bebe do 2 godine – besplatan prevoz.
  • Za decu od 2. godine – puna cena karte.
  • Deca uzrasta do 5 godina ili visine do 130 cm obavezno koriste sedište.
  • Deca uzrasta do 18 godina (ako putuju bez roditelja) po Zakonu, obavezna su da imaju kod sebe ovlašćenje oba roditelja.
Olimpijska regija kombi prevoz

Olimpska regija

Sa sedištem u Solunu, Olimpska regija predstvalja jednu od regionalnih oblasti Grčke. Ime je dobila po veličanstvenoj planini Olimp, koja predstvalja simbol drevne, ali i moderne Grčke. Svakog dana, senka Olimpa pada na Olimpsku rivijeru, a po tradiciji se smatra da time dom bogova daje blagoslov ovom kraju kako bi dočekao srećan, novi dan.

Najpoznatija letovališta Olimpske regije su: Paralija, Olympic beach, Nei Pori, Leptokarija i Platamona. Paralija je najposećenije letovalište u Grčkoj, posebno među srpskim turistima. Paralija je takođe poznata po bogatoj ponudi, te tako ovde možete kupiti garderobu, parfeme, krzno, nakit, kao i opremu za vodene sportove, po veoma povoljnim cenama.

Olympic beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa. Udaljen je od Paralije 3 km, a od Soluna oko 70 km. Velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam nezaboravne trenutke odmora i opuštanja, kako tokom dana, tako i tokom večeri.

Olympic beach i Paraliju povezuje lepo šetalište i biciklistička staza uz plažu, dužine oko 2 km, čime ćete dobiti joše jednu mogućnost – da obiđete još jedno atraktivno i dinamično turističko mesto.

Plaže

Plaže Olimpske regije su dugačke oko 10 km, a za najpoznatije važe: Leptokarija, Korinos, Pantelejmon, Platamonas i Paralija. Leptokarija je letovalište sa oko pet hiljada stanovnika, na obali sa jako čistim i veoma bistrim morem. U zapadnom delu, plaža je peskovita, dok je u istočnom – peščana i šljunkovita. Nei Pori je najjužnije mesto na Olimpskoj rivijeri, poznato pre svega po predivnoj, peščanoj, širokoj plaži, koja se proteže u dužini od nekoliko kilometara. Ovo je malo, mirno turističko mesto, širokih ulica, sa manjim šetalištem, prodavnicama, tavernama i poslastičarama. Najviše pogoduje, pre svega, porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor.

Ako letujete u bilo kom od letovališta Olimpske regije, onda je gotovo nemoguće da ne posetite živopisni gradić Katerini, koji se slobodno može okarakterisati kao „Solun u malom”, a koji je ujedno i glavni grad čitave oblasti Pieri, u kojoj živi blizu šezdeset hiljada ljudi. Osim što možete da uživate u nekom od prelepih kafića ili restorana, posebnu draž ovom zanimljivom mestu, podno mitske planine Olimp, daju i parkovi, među kojima je svakako najlepši onaj koji se nalazi u samom centru, u kome se nalaze fontane, vodopadi i bogate zelene površine.

Zato preporučujemo da, ukoliko već niste, na spisak letnjih destinacija, obavezno ubeležite ovu, i više nego bogatu regiju, zato što će vam se ona mnogostruko odužiti.

Beograd Olimpska regija sa Gea Tours-om

Kombi prevoz: Beograd – Olimpska regija, vrši se svakodnevno. Imamo više polazaka u toku dana u oba pravca. Naše vozilo dolazi po vas – na bilo koju adresu u Beogradu.

Brojevi telefona za rezervaciju mesta od Beograda do Olimpske regije (i obratno, iz Olimpske regije do Beograda) nalaze se na stranici kontakt. Naše radno vreme je 24 sata dnevno i to 365 dana u godini. Rezervaciju mesta možete izvršiti i putem e-maila, takođe na kontakt strani.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Miloša 65
Beograd, Srbija

 

Radno vreme: NON-STOP - 24/7

Call Now Button