Beograd Olimpijska revija
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – OLIMPIAI RÉGIÓ
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – OLIMPIAI RÉGIÓ – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
AZ OLIMPIAI RÉGIÓBÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP 

Ha úgy kivánják és időben jelzik, a Gea Tours külön gyermekülőhelyet biztosithat. 

Gyermekek részére 2 éves korig – ingyenes szállitás.
Gyermekek részére 2 éves kor felett – teljes jegyár.
Az 5 évet betöltött illetve 130 cm magasságig kötelező a külön ülőhely használata.
Gyermekeknek 18 éves korig (ha szülők nélkül utaznak) a törvény értelmében kötelező mindkét szülő jóváhagyása.

Olimpijska regija kombi prevoz

OLIMPIAI RÉGIÓ

Az  Olimpiai régió, amelynek a székhelye Szaloniki, egyike Görögország régióinak. A nevét a fenséges Olümposz hegyről kapta, amely az ókori, de a mai Görögország jelképe is. Az Olümposz minden nap árnyékot vet a riviérára, amit a hagyomány szerint úgy magyaráznak, hogy az istenek ezzel áldásukat adják a tájnak, hogy boldog új nap elé nézzenek.

Az Olimpiai régió legismertebb nyaralóhelyei: Paralia, Olympic beach, Nei Pori, Leptokaria és Platamona. Paralia Görögország  leglátogatottabb nyaralóhelye, különösen, ami a szerb turistákat illeti. Paralia gazdag kinálatáról is ismert, itt felújithatja a ruhatárát, parfümöt, szőrmét, ékszert, valamint vizisport-felszerelést vásárolhat igen kedvező áron.

Az Olympic beach, a mitoszi Olümposz lábánál, a Pieira körzet másik gyöngyszeme.  Paraliától 3 kilométerre, Szalonikitől pedig 70 kilométerre fekszik. Nagy homokos strandja, az azt körülvevő zöld parkjai felejthetetlen pihenést és lazitást nyújtanak úgy nappal, mint éjjel.

Az Olympic beach-et Paraliával egy 2 kilométer hosszú, szép sétány és kerékpárút köti össze, ami még egy lehetőséget nyújt körüljárni ezt a vonzó és dinamikus turistahelyet. 

Strandok

Az Olimpiai régió strandjai  mintegy 10 kilométer hosszúak, közülük a legismertebbek: Leptokaria, Korinos, Panteleimon, Platamonas és Paralia. Leptokaria egy körülbelül ötezer főt számláló tengerparti nyaralóhely, ahol a tenger vize rendkivül tiszta és átlátszó. A nyugati részén homokos a strandja, a keletin – homokos és kavicsos. Nei Pori  az Olimpiai riviéra legdélibb települése, elsősorban széles, homokos strandjáról ismert, amely több kilometer hosszan terül el. Ez egy csendes kis turista település, széles utcákkal, egy kisebb sétánnyal, boltokkal, tavernákkal és cukrászdákkal.  Főként gyermekes családok részére alkalmas, akik nyugodt pihenésre vágynak.

Ha az Olimpiai régió bármely nyaralóhelyén tölti a szabadságát, akkor szinte lehetetlen kihagynia a bűbájos Katerini városkát, amelyet méltán neveznek még “kis Szalonikinek”, s ez a hatvanezer lakost számláló Pieri körzet székhelye is egyben. A szép kávézókon, éttermeken és azon a tényen kivül, hogy a mitoszi Olümposz hegy lábánál helyezkedik el, külön varázst kölcsönöznek ennek az érdekes helynek a parkok, s ezek közül is a szökőkútjai, vizesései és rendezett zöld területeinek köszönhetően a legszebb, amelyik a város központjában van.

Ezért javasoljuk, hogy ha még nem tette meg, akkor a nyári úticéljai közé vegye fel ezt a rendkivül gazdag régiót is, mert nagyon is megéri.

Belgrádból az Olimpiai régióba a Gea Tours-szal

Kombi-szállitás a Belgrád – Olimpiai Régió útvonalon, napi több indulással. A mi járművünk bármilyen belgrádi lakcimre eljön Önért.

A helyjegyfoglalás Olimpiai Régió felé (és ellenkező irányban) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalás végezhető e-mail cimen keresztül is, szintén a kapcsolat oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button