Beograd Solunska regija
Kombi beli

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – A SZALONIKI RÉGIÓ
Lokacija bela

BELGRÁDBÓL

bármelyik cimről
24 h belo

MINDEN NAP

NON-STOP

Szervezett járaton kivüli kombi- és minibuszszállitás (limo szolgálat):

BELGRÁD – SZALONIKI RÉGIÓ – BELGRÁD

Indulások minden nap

Elérhetőségeink:

+381 11 2686 622
+381 65 2686 622

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

BELGRÁDBÓL bármelyik cimről
A SZALONIKI RÉGIÓBÓL bármelyik cimről

MINDEN NAP – NON-STOP

Ha úgy kivánják és időben jelzik, a Gea Tours külön gyermekülőhelyet biztosithat. 

Gyermekek részére 2 éves korig – ingyenes szállitás.
Gyermekek részére 2 éves kor felett – teljes jegyár.
Az 5 évet betöltött illetve 130 cm magasságig kötelező a külön ülőhely használata.
Gyermekeknek 18 éves korig (ha szülők nélkül utaznak) a törvény értelmében kötelező mindkét szülő jóváhagyása.

Beograd Solunska regija kombi prevoz

A SZALONIKI RÉGIÓ

A minőségi, laza, de tartalmas pihenés hiveinek ajánljuk Szalonikit és a Szaloniki Régiót Görögországban.

Szalonikii nyaralást javasolunk, azért mert mindössze húsz kilométerre a városközponttól az öbölben találhatók az ismert nyaralóhelyek: Perea és Agia Triada, amelyeket egy sétány és csodálatos homokos strandok sora köt össze.

Szalonikiben nincs sok ókori rom, viszont számos római és bizánci maradvány, műemlék, vallási emlék található ott, ezért ha úgy dönt, hogy Szalonikiben kiván nyaralni, sok érdekes látnivalóban lesz része. A történelmi nevezetességek egyike Nagy Sándor apjának, Fülöpnek a sirja.

Szalonikiben élénk éjjeli élet zajlik, ezért a fiatal turisták kedvenc nyaralóhelye, különösen kedveltek az érdekes bárok és klubbok, amelyek kora reggelig nyitva tartanak.

Kristálytiszta tenger jellemzi, a tiszta tengerével elnyerte az ismert európai Kék zászlócskát, amellyel a tengerviz tisztaságát és minőségét jutalmazzák. A magas szinvonalú szállodái és appartmanjai mellett, a homokos part mentén sorakozó nagyszámú kávéház, étterem, disco és taverna egésziti ki a kinálatot, a látogatók részére rendkivül vonzóak a görög konyha specialitásai, a friss hal, a hires görög borok, valamint a jó szórakozás és mulatozás az esti órákban.

Asprovalta

Azután itt van a fantasztikus Asprovalta, a Strimonikos öbölben, észak Görögország legnépszerűbb nyaralóhelyeinek egyike. Ez a helység körülbelül 70 kilométerre van Szalonikitől, a Szent Hegy közvetlen közelében, ezért Asprovalta nagyon vonzó nyári úticéllá vált. Asprovaltatól körülbelül 8 kilométerre található Stavros, s innen további 500 méterre pedig Nea Vrasna nyaralóhely. Szintén  a Strimonikos öbölben , egy húsz kilometer hosszó homokos strand mellett. Ideális éghajlat, kényelmes szállás, számos halétterem, kávézó, taverna, bolt és egyéb jellemzik ezt a gyönyörű kisvárost. Asprovalta mindent magában foglal, ami a látogatót érdekelheti – arany strandokat, kristálytiszta tengert, hegyet, tavat, buja zöld növényzetet, csodálatos kilátást, nagyszámú régészeti és történelmi lelőhelyet.

Ennek a moder turista városnak a partja több éven át sorra elnyerte az Európai Únió elismerését, a Kék zászlócskát. A város szolgáltatásai a lehető legmagasabb szinvonalúak, a strandjai rendezettek, a szálláshelyek és a szórakozás, a kultúresemények válogatott villákban kerülnek megrendezésre, ami a legválogatósabb turisták igényeit is kielégiti.

A régió lakosainak a vendégszeretetét, nyiltszivűségét minden idelátogató megtapasztalja. A gazdag hagyomány a mindennapi életben, munkahelyen, tánc és ének közben jelen van, a történelmükről még többet megtudhat az Asprovalta-I Nemzeti Múzeumban. Ne szalassza el megtekinteni a Szent György templomot, ahol ennek a szentnek a XVI. században idehozott képében gyönyörködhet. Stagirába, Arisztotelész ógörög filozófus szülőhelyére is okvetlenül látogasson el.

Stavros 

A messzi földön ismert Stavros Rentina községben van, 70 kilométerre Szalonikitől és a Szaloniki Régióhoz tartozik.  A Strimonikos öbölben, a Holomontas hegy lábánál lévő Stavros évek óta vonzza a turistákat a világ minden tájáról.

A hosszú, széles, homokos strand két részből áll – a platánpark strand és az új Stavros-i városi strand alkotják, ahol a sekély, meleg tengerviz családi nyaraláshoz kiválóan alkalmas. Számos boltja, tavernája, önkiszolgálója, rendezett sétánya, a gyermekek és felnőttek részére szervezett szórakozási lehetőségek a gyönyörű strandok  és a tenger révén Stavros a legnépszerűbb nyaralóhelyek közé tartozik.

Nea Vrasna

Mindenképpen meg kell emliteni Nea Vrasnat, amely szintén a görög nyaralóhelyek családjába tartozik, s Vrasna városkától nem messze helyezkedik el.

Szalonikitől mintegy 80 kilométerre van és a Szent György községhez tartozik. Ez a helység az Égei tenger partján, pontosabban a Strumicai (Strimoni) öbölben, Stavros kisváros és a régió legnagyobb nyaralóhelye, Asprovalta között helyezkedik el.

Nea Vrasne és Stavros között a távolság körülbelül 6 kilométer, Asprovaltától mindössze 500 méterre van és minden Görögországba és a Szaloniki Régióba látogatónak érdemes ide is ellátogatnia.

Belgrádból a Szaloniki Régióba a Gea Tours-szal

Kombi-szállitás a Belgrád – Szaloniki Régió útvonalon, napi több indulással. A mi járművünk bármilyen belgrádi lakcimre eljön Önért.

A helyjegyfoglalás Szaloniki Régió felé (és ellenkező irányban) a kapcsolat oldalon található telefonos elérhetőségeinken végezhető el. Napi 24 órás munkaidővel dolgozunk az év mind a 365 napján. Helyfoglalás végezhető e-mail cimen keresztül is, szintén a kapcsolat oldalon.

Viber
+ 381 65 2643 962

WhatsApp
+ 381 64 9722 449

Kneza Milosa 65
Belgrád, Szerbia

 

24 ÓRÁN ÁT NAPONTA – 365 NAPON ÉVENTE FELVEHETI A KAPCSOLATOT VELÜNK

Call Now Button