VIZE ZA TAJLAND

 

Vršimo viziranje pasoša za Tajland i prodaju avionskih karata.

Dokumentacija koja je potrebna za viziranje:

  • – pasoš (koji važi 6 meseci nakon planiranog ulaska na Tajland)
  • – jedna fotografija (format za pasoš ili ličnu kartu)
  • – fotokopija prve strane pasoša
  • – kopija rezervisane ili kupljene avio karte
  • – popunjen FORMULAR

Za viziranje dečijih pasoša važe isti uslovi

Cene turističkih viza:

Turisticka viza sa našom uslugom je 40 evra,

Tranzitna viza sa našom uslugom je 35 evra.

Bitne informacije vezane za dobijanje viza:

  • – Kod izdavanja vize proveravaju se lični podaci osobe koja putuje a koje je navela u Zahtevu za vizu s podacima iz pasoša
  • – Zahtev za vizu i pasoš su dokumenti po kojima se izdaje viza pa sve pogrešno upisane informacije u Zahtevu automatski će biti pogrešno upisane i u pasoš
  • – Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ukoliko su informacije na Zahtevu pogrešno napisane ili ako je putnik prerano zatražio vizu. Viza se vadi 10-15 dana pre puta, eventualno mesec dana ranije.
  • – Takođe Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ako je došlo do uništavanja vize ili pasoša od strane putnika pre putovanja, novu vizu ponovo plaća.
  • – Konzulat i posrednik snose troškove izrade nove vize ukoliko je službenik pri izdavanju vize pogrešno prepisao neki podatak sa Zahteva za izdavanje vize.

Za dodatne informacije kantaktirajte nas putem telefona, email adrese ili dođite lično.

Radimo NON-STOP.

© Copyright 2016 by GEATOURS

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, koji je sada Gei ukrao i ime. 

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označava turizam.

Tužili smo ga, ali sudski procesi su spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, mejl adresu, a naročito brojeve telefona i to, naročito kada putuju za i iz Temisvara !!!


Dolazi do strašnih zabuna jer, kada na google-u ukucate našu agenciju GEA TOURS pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, druga je mejl adresa, druga adresa sedišta agencije, sajt, Facebook, a drugi su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.
Izvinjavamo se svim putnicima koji su zbog zabune imali neprijatnosti sa inače, u mnogo čemu nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović !