VIZE ZA TAJLAND

 

Vršimo viziranje pasoša za Tajland i prodaju avionskih karata.

Dokumentacija koja je potrebna za viziranje:

  • – pasoš (koji važi 6 meseci nakon planiranog ulaska na Tajland)
  • – jedna fotografija (format za pasoš ili ličnu kartu)
  • – fotokopija prve strane pasoša
  • – kopija rezervisane ili kupljene avio karte
  • – popunjen FORMULAR

Za viziranje dečijih pasoša važe isti uslovi

Cene turističkih viza:

Turisticka viza sa našom uslugom je 45 evra,

Tranzitna viza sa našom uslugom je 40 evra.

Bitne informacije vezane za dobijanje viza:

  • – Kod izdavanja vize proveravaju se lični podaci osobe koja putuje a koje je navela u Zahtevu za vizu s podacima iz pasoša
  • – Zahtev za vizu i pasoš su dokumenti po kojima se izdaje viza pa sve pogrešno upisane informacije u Zahtevu automatski će biti pogrešno upisane i u pasoš
  • – Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ukoliko su informacije na Zahtevu pogrešno napisane ili ako je putnik prerano zatražio vizu. Viza se vadi 10-15 dana pre puta, eventualno mesec dana ranije.
  • – Takođe Konzulat i posrednik ne snose troškove nove vize ako je došlo do uništavanja vize ili pasoša od strane putnika pre putovanja, novu vizu ponovo plaća.
  • – Konzulat i posrednik snose troškove izrade nove vize ukoliko je službenik pri izdavanju vize pogrešno prepisao neki podatak sa Zahteva za izdavanje vize.

Za dodatne informacije kantaktirajte nas putem telefona, email adrese ili dođite lično.

Radimo NON-STOP.

© Copyright 2016 by GEATOURS