O NAMA

Gea Tours je prvi put osnovana u poznu jesen 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u tadašnjoj državi Jugoslaviji. Zbog rata i raspada Jugoslavije prekinula je rad početkom 1991. godine da bi se ponovo pojavila 7. Septembra 1994. godine. Nažalost, obnovljena Gea se nije bavila i ne bavi se klasičnim turizmom već se opredelila za vazdušni i drumski saobraćaj, tj prodaju avio karata i kombi prevoz.

Danas predstavlja najveću snagu u kombi i mini-bus prevozu ne samo u Srbiji, već po mnogim mišljenjima i u Evropi. Preko 50 vozila, i još više zaposlenih, angažovano je na drumskom mini-bus prevozu „od vrata do vrata“ koji smo patentirali na samom početku ovoga veka. Organizacija ovog posla je jako zahtevna i obavlja se NON-STOP svih dana u godini. Iako su putnici masovno prihvatili ovaj vid prevoza imali smo i imamo velike probleme sa moćnim autobuskim kućama, inspektorima koji dolaze iz njihovih firmi kao i zakonodavstva koje nema sluha za ovaj vid prevoza kao i potrebe putnika da se voze brzo i elegantno bez odlaska na aerodrome, autobuske i železničke stanice. Nismo pristali ni na jedan oblik korupcije koja je u drumskom saobraćaju postala „običajno pravo“. Ovo je ujedno i izvinjenje svima onima koji su vozeći se sa nama imali bilo kakve neprijatnosti.

Trudili smo se i trudimo, a nadam se da u dobroj meri i uspevamo da budemo poštena „domaćinska agencija“, brend i lepše lice Srbije naročito u onim zemljama gde radimo na uspostavljanju veza pokidanih raspadima, ratovima i sankcijama. Na taj način pokušavamo da osmišljavamo život i to nam je veći motiv od bilo kakvog profita.

Od vas, dragi putnici, očekujemo da nas u tome podržite imajući prema nama toleranciju i razumevanje.

Sve vas koji ovo čitate srdačno pozdravlja posada Gea Toursa i njen vlasnik Zoran Balović.

© Copyright 2016 by GEATOURS

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, koji je sada Gei ukrao i ime. 

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označava turizam.

Tužili smo ga, ali sudski procesi su spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, mejl adresu, a naročito brojeve telefona i to, naročito kada putuju za i iz Temisvara !!!


Dolazi do strašnih zabuna jer, kada na google-u ukucate našu agenciju GEA TOURS pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, druga je mejl adresa, druga adresa sedišta agencije, sajt, Facebook, a drugi su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.
Izvinjavamo se svim putnicima koji su zbog zabune imali neprijatnosti sa inače, u mnogo čemu nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović !