AVIO KARTE

PREVOZ*

 

OD*

 

DO*

 

DATUM POLASKA*

 

DATUM POVRATKA*

 

 

BROJ PUTNIKA*

 

ODRASLI*

 

DECA (2-12)

INFANT (0-2 GOD)

 

AKTUELNI BROJ TELEFONA*

 

EMAIL ADRESA*

 

NAPOMENA

 

 

Prodajemo avio karte svih svetskih avio kompanija, kako redovnih tako i „low cost“.

Avio karte možete da uplatite iz zemlje i inostranstva , gotovinski ili preko žiro računa ili karticama u zavisnosti od uslova avio kompanija.

U rekordno brzom roku pribavljamo vize za Tajland, Filipine i prodajemo avio karte. Detalje mozete da saznate na našem sajtu, stranica VIZE ZA TAJLAND I VIZE ZA FILIPINE, kao i pozivom na bilo koji od naših brojeva telefona. Odeljenje za prosleđivanje pasoša na viziranje radi NON STOP

Za apliciranje u vezi dobijanja viza za Ameriku i Kanadu popunjavamo formulare i besplatno izdajemo rezervacije avio karata.

BESPLATNO IZDAJEMO REZERVACIJE AVIO KARATA

© Copyright 2016 by GEATOURS

Poštovani putnici,

Pre nekoliko meseci, registrovana je radnja za prevoz putnika GEA TRAVEL od strane našeg bivšeg vozača GEA TOURS-a, otpuštenog zbog višestrukih krađa i putnika i agencije, koji je sada Gei ukrao i ime. 

Dolazi do velikih zabuna među putnicima jer je razlika samo u reči TRAVEL i TOURS, koje označava turizam.

Tužili smo ga, ali sudski procesi su spori. Dok problem oko imena ne rešimo, molimo sve putnike da obrate pažnju na naziv firme, adresu sedišta firme, mejl adresu, a naročito brojeve telefona i to, naročito kada putuju za i iz Temisvara !!!


Dolazi do strašnih zabuna jer, kada na google-u ukucate našu agenciju GEA TOURS pojavljuje se plaćeni oglas GEA TRAVEL-a sa kojim nemamo nikakve veze. Naš logo je drugačiji, druga je mejl adresa, druga adresa sedišta agencije, sajt, Facebook, a drugi su i brojevi telefona koje ovom prilikom ponavljamo 064/97 22 449, 011/2 685 043, 011/2 643 840, 011/2 685 962, 011/2 686 622, 011/2 686 635.
Izvinjavamo se svim putnicima koji su zbog zabune imali neprijatnosti sa inače, u mnogo čemu nekorektnom firmom, koja često ostavlja putnike bez prevoza iz Temišvara, a unapred im naplati i povratni deo karte.

Srdačno vas pozdravlja kompletna posada GEA TOURS-a i njen vlasnik Zoran Balović !